Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad är anpassade fälgen Inserts?

Anpassade hjul insatser kan betyda olika saker för olika fordon ägare. Insatser kan gälla anpassade nav insatser som presenterar en biltillverkarens logotyp eller en egen design. Det kan också betyda lug insatser som ger olika lug nut storlekar. Dock är en anpassad fälg insert ett annat djur helt och hållet. Det är i huvudsak en punkteringssäkra däck som har ett extra stödring, eller insats, lindade runt kanten för att tillåta fordonet att färdas med ett förstört däck. Bakgrund

fälgen skär är vanliga komponenter i militära fordon, men finns nu på prestanda bilar och lastbilar, och som eftermarknaden tillbehör för konventionella fordon. Insatsen stiger över fälgkanten att tillåta hjulet för att förbli stabila och röra sig utan att föraren tappar kontrollen. I teorin kan föraren hålla fordonet rör sig och under kontroll nästan oändliga. Till exempel har den civila Hummer H1, baserat på den militära M998 Humvee, skär fälgen. En fördel till fälgen insatsen är att fordonet inte bär ett reservhjul, vilket minskar bilens vikt och förbättrar bränsleekonomin och prestanda. Lok, industrimaskiner och marin utrustning använder också skär fälgen.
Typer

Custom fälgen insatser finns som en Caprolon insats, även stavat Kaprolon och kallas polyamid 6-blocket, och en metallisk insats. Den Caprolon insatsen är överlägsen den metalliska versionen eftersom det består av icke-järnhaltiga och antifrictional material. Det är samma material som används i fartyg reparation, metallurgisk industri samt olje-utvinning och gruvdrift. Gummilager, Stång och fartyg aktern rör användning Caprolon. Viktigast är den resistent mot korrosion.
Caprolon Infoga

Caprolon insats för civilt fordon och militära fordon garanterar kontinuerlig förflyttning av fordonet i nödsituationer som inkluderar en punktering, däckens explosion eller skada på grund av skottlossning. Däcket fälg insatsen kan tillåta en punktering för att resa upp till 100 kilometer. Det hindrar fälgen från att falla till marken när däcket blåses bort eller rippade från fälgen. Hjulet Insatsen kan endast tillämpas på slanglösa däck. Insatsen är tillgänglig för stål-och lättmetallfälgar, och tål upp till 5 ton vikt från fordonet. Det är installerat på fälgarna mellan 15 och 20 inches i diameter. Används vanligen för fordon
metallisk insats

Metallic anpassade fälgen skär som transporterar gods eller passagerare, till exempel som bussar. Det används också på pansarbilar. Vanligtvis kallas en säkerhet fälg, består det av metall och installeras på hjulradien intervallet 13-22,5 inches i diameter. Den är utformad för enkelt underhåll och reparation. Det håller fordonet stabilt i händelse av ett slag ut och låter fordonet fortsätta resa utan avbrott upp till 62 miles eller 100 kilometer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147687.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.