Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Instruktioner för korrekt placering av en Graco bilbarnstol

I USA, är tusentals barn och barn i onödan skadas eller dödas i trafikolyckor när fastspänd i ett felaktigt säkrade bilbarnstol. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, bilolyckor är den vanligaste dödsorsaken hos barn yngre än 14. Under årtionden har Graco barnprodukter Inc. tillverkat specialiserade bilbarnstolar för spädbarn och barn, med instruktioner som är specifika för varje modell. Så, innan knäckning ett barn i en bilbarnstol, se själva sätet är korrekt placerat och fastsatt i fordonet. Saker du behöver
Graco bilbarnstol, lämpligt att ålder och vikt hos barn
Bilbarnstol och manualer fordon
Visa fler instruktioner
1

Kolla instruktionsboken och bilens baksäte för möjliga lokaliseringar av metall ankare permanent anslutna till fordonet. Alla personbilar tillverkade sedan 1999 ska utrustas med ett lägre ankare och tjuder för barn, eller spärr, systemet. Äldre fordon kommer inte att vara så utrustade, så fordonets bilbälte skall användas för att fästa bilbarnstolen.
2

Ställ bilbarnstolen i baksätet enligt instruktionerna från Graco. Spädbarn och småbarn säten ska möta den bakre delen av fordonet, och bältesstolar för äldre barn ska vända framåt. Kontrollera föreslagna positioner bilsäte enligt barnets vikt och ålder.
3

Säkra bilbarnstol till spärren tjuder eller via bilens säkerhetsbälte enligt anvisningar i manualerna för både bilen sits och fordonet.
4

Kontrollera alla anslutningar för att se till att de är låsta i rätt läge och kraftfullt skaka bilbarnstol att kontrollera om någon ger. Gör justeringar som behövs tills bilbarnstolen är fast. Kontrollera kabelnätet systemet och hänvisa till Graco anvisningar för korrekt rem placering innan du placerar barnet i bilbarnstolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147680.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.