Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

DIY Code Alarm

Kod larm är en bil säkerhetssystem som utlöser ett larm när någon försöker bryta sig in i bilen. Den har också en inverkan detektor som kan känna när bilen plötsligt abrupt, uppträder som ofta under ett fordon intrång. Till exempel, när någon försöker krossa fönstren för att komma in, utlöses larmet och en siren ljuder under 30 sekunder. Då larmet ignorerar triggeringångar i 10 sekunder, och är sedan Rearmed. Larmsystemet kan stängas och dörrarna låses upp genom att avlägsna sändare som följer med säkerhetssystem. Instruktioner
1

Anslut en tråd genom att strippa bort isoleringen som täcker tråden. Sedan, tvinna trådarna vid varje avskalade änden och tvinna dem runt varandra. Använd en lödkolv för att lägga till lite lödtenn på kabeln, utan bara lägga till lite lod. När det finns en synlig klump av lod, lagt dig för mycket. När lodet har svalnat, täck den avskalade delen av båda ledningar med eltejp.
2

Ta bort säkringarna från kablaget innan du installerar koden larmet. Montera balanshjulkåpan nedåt, och en monteringsplats för siren. Sirenen behöver åtminstone två skruvar för att montera den på monteringsplatsen.
3

Anslut svart siren kabeln till modulen orange kabel och koppla den röda kabeln till en sammansmält 12-volts källa. Bifoga ett bilbatteri eller ett huvud 12-volts kabel till tändningslåset sele, och anslut den 12-volts bytte foder till tändningen sele.
4

Fäst tråden "D. Ground "till jordat metallföremål punkten av fordonets chassi. Fäst starthandtaget avbrott till fordonets startmotor kabeln vid tändningslåset sele. Den viktigaste sidan av startmotorn tråden registrerar spänning när tändningsnyckeln vrids till startläget. Motorsidan registrerar ingen spänning.
5

Anslut nummer 4 gula tråden i belysta inträde till målet tråden. Anslut nummer 3 gul /svarta kabeln till den 12-volt när systemet är positivt, eller till marken, när systemet är negativ. Ta reda på om systemet är positivt eller negativt genom att hitta batterikabeln och kontroll för att se om den ansluter. Om den ansluts till en negativ batteripolen, är systemet negativt, om den ansluts till en positiv batteripolen, är systemet positivt
6

Anslut parkering lyser siffran 2 orange och svart ledning till. mål-tråd. Anslut nummer 1 svarta och vita tråden till 12-volt, när systemet är positivt, eller till marken när systemet är negativ.
7

Hitta den del av instrumentbrädan som har en 1 tums utrymme bakom den. Borra ett kvarts hål och snäpp statusindikator i hålet. Anslut den svarta kabeln på statusindikator till modulen grå ledare. Anslut den röda kabeln på statusindikator till en sammansmält 12-volts källa.
8

Anslut nummer 12 tan tråd på bålen utsläpp till målet tråden. Anslut nummer 5 violett ledning till 12-volt, när systemet är positivt, eller till marken, när systemet är negativ. Fäst inverkan detektorn till rattstången eller till en kabelstam. Anslut inverkan detektorn i sensorn port 1, på modulen.
9

Anslut väpnade utgång till en enhet som behöver en grund signal när larmet är på. Kontrollera varje anslutning och kabeldragningen, och slå på tändningen. Byt ut alla säkringar för modulen sele, slå av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147672.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.