Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur öka det GCWR på en E-450

Varje fordon har en bruttokombinationsvikt betyg. Oftast är det förkortas GCWR. National Highway Traffic Safety Administration definierar GCWR som "kombinerade tillåtna vikt dragfordonet, släp, passagerare, utrustning, bränsle, etc., att fordonet kan hantera." NHTSA ställer brutto betyg fordonets vikt för att garantera säker körning och bromsning. På Ford E-450, är ​​GCWR 22,000 pounds. Öka GCWR av Ford E-450 kan göras, men det är i allmänhet inte rekommenderas eller rättsligt betraktas som en ökning av etablerade GCWR. Saker du behöver
krockkuddar
Assist leafs
Helper Springs hotell Vikt-fördelning Hitch
Visa fler instruktioner
1

Lägg krockkuddar. Fjädring krockkuddar är luft hjälpare fjädrar som hjälper dig att maximera E-450: s bärkraft genom tillämpning av lufttrycket, men de är i huvudsak sysslar med att göra lasten rida bättre.
2

Lägg ett löv. En suspension bistå blad ger belastning stöd med hjälp av lufttryck. Bladet förbättrar E-450 styranordningen, från sida till sida eller front-till-bak justering och lastbärande rida.
3

ersätta den vanliga E-450 fjädrar med super fjädrar. Super fjädrar är last-utjämning fjädrar som anpassar sig till ökad tyngd genom att övergå till en ny punkt i minst motstånd. Super fjädrar öka bärförmåga, hantering och dragkrok.
4

Installera en vikt-fördelning skumt. En vikt-fördelning Hitch lägger bandstiften till Hitch systemet. Staplarna gäller hävstång mellan dragfordonet och släpvagnen. Hävstången fördelar belastningen sitter på den bakre delen av dragfordonet till alla fordonets axlar och släpvagn. Observera att vikten-fördelning skumt vanligtvis väger mer än kulans.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147671.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.