Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur få din bil i ett dike under en uppsjö

Det kan vara en riktig kamp för att befria din bil från ett dike i alla förhållanden, än mindre en snöstorm. Vinande stormvindar, drivande snö och kyla gör uppgiften mycket svårare. Det viktiga är att skapa dragkraft och inte få nervös eller otåliga. Gräva din bil kommer att ta lite tid, men det kan göras med några tips och några husgeråd. Saker du behöver
Sand Skyffel
eller kattsand
Visa fler instruktioner
1 snö

Shovel bort från området kring dina däck. Om du har fram-eller bakhjulsdrift, vara säker på att dessa däck är särskilt tydliga. Du vill skapa ett utrymme för däcken att greppa marken, skapar dragkraft och få dig ur diket.
2

Rock bilen fram och tillbaka. Sätt bilen i omvänd och långsamt flytta den bakåt så mycket du kan utan att orsaka dina däck att snurra. Om de snurrar, kommer du bara mer fastnat. Så fort du har flyttat bakåt, flytta din bil i låg växel och framsteg framåt så mycket du kan utan att snurra dina däck. Fortsätt att flytta fram och tillbaka för att skapa mer utrymme för din bil att flytta.
3

Placera ett objekt som skapar dragkraft under dina däck. Sand eller kattsand som fungerar bäst och kan förvaras i din bil för stunder när du har fastnat. Om du inte har något av objekten finns, kartong eller ens golvmattor i bilen kan bidra till att skapa dragkraft. Fortsätt att gunga bilen fram och tillbaka med dragkraft posten under dina däck. Verkan av att flytta fram och tillbaka kan ge din bil tillräckligt med fart för att komma upp ur diket och tillbaka på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147663.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.