Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en bil av en Muddy Ditch

Vädret och naturen är inte alltid snäll mot motorfordon. Om du kör, någon gång du kan fastna om det är på grund av för mycket vatten, snö eller lera. Om du inte vet vad du gör, riskerar du att skada fordonskomponenter och du kommer att stanna kvar på samma plats och bokstavligen gräva dig djupare ner i marken. Saker du behöver
Tow
rem
Visa fler instruktioner
1

Walk utanför bilen och titta på marken för att se var du gräver eller sparka upp lera, som avgör om bilen är framhjulsdriven eller back-wheel drive.
2

Placera ett objekt däcken kan gripa bakom drivdäcken. Om du har däck ramper som kommer att fungera, men du kan verkligen improvisera här och hitta några pinnar eller bitar av trä eller ens använda golvmattor för att ge din bil en bit av grepp. Addera 3

Räta dina däck ut helt. Använd din fot eller något lämpligt föremål i bilen för att få så mycket lera borta från dina däck som möjligt för att skapa en väg för dig att köra ut i diket.
4

Feather gasen lätt i första redskap, sedan byta till vända och upprepa. Gör detta från åtta till 10 gånger för att se om du kan få ut av leran.
5 någon

Ring att dra dig ur om du inte kan få någon dragkraft för att köra ut i diket. Fortsätt inte att gräva dig i.
6

Anslut en bogsera rem på baksidan av din bil i diket. Krok ena änden till en dragkrok eller fasta delen av ramen och den andra änden till dragkroken på lastbil drar din bil ut.
7

Sätt bilen i friläge och släppa av bromsen medan personen bogsering du sätter lastbilen fyrhjulsdrift och långsamt accelererar bort slack på bogsera rem. Styr i riktning mot blånor och förbereda för att sätta på bromsar när bilen blir lossnat.
8

Ring en professionell bogsering företag om du inte kan få ut även efter att dras, eftersom du kan skada din fordon eller en bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147653.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.