Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur förhindra att fordon inbrott

Fordon inbrott är ett vanligt brott som sker i storstäder, småstäder och på landsbygden. Ett fordon inbrott är när en person olagligt in i en bil han inte äger med avsikt att begå ett annat brott, vanligtvis stöld. På grund av den relativa lätthet och möjligheter, fordon inbrott sker betydligt oftare än hem-eller företagsanvändare inbrott. Ta dessa viktiga steg för att göra din bil mindre av ett mål och minska risken för att bli offer för fordon inbrott. Instruktioner
1

Lås din bil. Det kan tyckas självklart, men låsa din bil kan vara en stor avskräckande för inbrott. The Manhattan Beach, hände Kalifornien hemsida rapporterar att under första kvartalet 2008, rapporterade 38 procent av fordon inbrott där till olåsta bilar. Brottslingar går ofta igenom en parkeringsplats kontroll bildörrar att hitta en som är olåst eller som har ett fönster inte helt stängd. Var försiktig när du lägger en elektronisk nyckel-fob i fickan eller handväskan. Upplåsningsknappen ibland oavsiktligt trycks, låsa bilen när du går bort från det. Om bilen är utrustad med ett inbyggt larmsystem, aktivera den när du parkerar din bil.
2

Säkra dina tillhörigheter. Fordon inbrott är ofta ett brott möjligheter. Värdesaker kvar inuti ett fordon i vanlig syn fungera som en öppen inbjudan till inbrottstjuvar. Undvik att lämna värdesaker eller saker obevakade i bilen. Om du har en stereo med en löstagbar ansikte, ta den med dig när du lämnar bilen. Om det inte är möjligt att ta alla dina tillhörigheter med er, låsa dem i ett handskfack, bål eller någonstans osedd genom fönstren i fordonet. Pick-up lastbilar och stadsjeepar är vanliga inbrott mål eftersom de inte har de traditionella stammar på sig att låsa värdesaker. Inbrottstjuvar är medvetna om detta och vet att dessa fordon har ett begränsat antal låsbara gömställen för värdesaker. Addera 3

Parkera fordonet klokt. Om du har ett garage, parkera din bil i den och låser bilen och garaget. Om du inte har ett garage, parkera på uppfarten och överväga att installera rörelse aktiveras belysningen på ditt hus. När hemifrån, väljer väl upplysta parkeringsplatser så nära din destination som möjligt. Parkera bilen vid den bortre änden av en parkeringsplats för att undvika skador från kundvagnar eller dings från dörrarna till andra fordon gör bilen mer tilltalande för inbrottstjuvar.
4

Var medveten om din omgivning. En växande trend bland fordonstillverkare inbrottstjuvar är "follow-away" inbrott. Rapporterade från Kalifornien till Georgia, dessa typer av brott innebär inbrottstjuvar som ska sätta ut en Apple-butik eller annan apparat eller högteknologiska återförsäljare, titta för kunder lämnar med inköp av datorer och annan elektronik. De inbrottstjuvar följer sedan snart kommer att vara offer, och om de kör en annan shopping och lämna elektroniken obevakade i sitt fordon, flyttar inbrottstjuv in, bryter sig in i bilen och stjäl de elektroniska och andra värdeföremål. När du har att göra flera stopp på en shoppingtur, vara uppmärksamma på vem som är runt när du sätter dina inköp i ditt fordon. Var uppmärksam på människor vandrar planlöst genom parkeringsplatser undersöker bilfönster. Om du gömmer värdesaker i bilen, innan du lämnar bilen för att gå in i en butik, inte så diskret som möjligt och vara medveten om vem kan titta på dig. Dessa människor kan vara väntar på dig att lämna bilen utan uppsikt så att de kan stjäla vad du har kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147643.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.