Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör Hinder höjd begränsning

höjd begränsning barriärer kan förhindra allvarliga olyckor. Om det är låga broar, lågt hängande kraftledningar eller andra hinder på din fastighet, varna förare vars fordon kan kollidera med dem genom att placera en frihängande barriär, obetydligt lägre än de hinder i vägen. Lägg inte upp sådana hinder på allmänna vägar utan uttryckligt tillstånd från de berörda myndigheterna. Saker du behöver
2-av-4 timmer
Måttband
Borra
trallskruv
Skruvmejsel
plasttunnor
Grus
Kedja
Bultar
PVC-röret
Saw
Väl synlig tejp
Hardboard
Paint
Paintbrush
Visa fler instruktioner
1

Mät och gå med tre längder av 2-av-4 timmer för att bilda en fyrkantig U-form. Ribban måste vara bredare än vägen där du planerar att uppföra barriären, måste de två sidorna är två meter högre än den maximala höjden av fordon som kan passera igenom.
2

Placera fat på endera sidan av vägen där barriären kommer att stå. Ställ sidostyckena av U från steg 1 till tunnorna och fylla faten med grus. Detta kommer att hålla barriären upprätt men gör att den kan flyttas också. Addera 3

Bolt ena änden av kedjan till ena änden av barriären ribban. Skär en rörlängd två tredjedelar bredden på tvärstycket. Slå in röret i hög synlighet tejp. Trä kedjan genom röret.
4

Mät från marken upp till en höjd 1 tum lägre än den högsta höjd begränsning. Placera röret på denna höjd och bifoga den fria änden av kedjan till korset bar med en bult. Se till att röret är nivån.
5

Måla en skylt som anger den maximala höjden för fordon, varna dem för att komma in i barriären långsamt. Fäst skylten till toppen av ribban.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147631.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.