Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en eCheck med passerat Plates

Den Ohiomiljöskyddbyrån kräver privata ägare passagerarfordon inom sju storstadslänen att passera en eCheck inspektion. Detta inkluderar alla städer inom Cuyahoga, Geauga, Sjö, Lorain, Medina, Portage och län Summit. Du behöver inspektionen att erhålla och förnya fordonets registreringsskyltar, den passerade kontrollintyg är bra för ett år. Om registreringsskyltar och kontrollintyg löpa samtidigt, måste fordonsägaren fortfarande få en godkänd besiktning intyg för att förnya. Instruktioner
1

Bestäm hur du får din bil till eCheck platsen. Välj en metod som kommer att hindra dig från att citeras för körning med utgångna plattor, såsom bogsering av fordonet till platsen.
2

Välj en inspektion webbplats så nära som möjligt till Ohio BMV plats så att du kan gå eller få skjuts att förnya dina tallrikar efter inspektionen är avslutad. Berätta inspektören att du kommer att lämna bilen vid besiktning platsen tills du kommer tillbaka med din giltiga klistermärke.
3

Presentera expired registrering och fordonets titel eller promemoria till inspektören så han kan registrera fordonet i systemet och avsluta inspektionen. Vänta tills testet är klart.
4

Ta Besiktigat certifikatet, tillsammans med fordonet titel, till BMV. Slutför registreringen och plåt förnyelseprocess. Var noga med att ha lämpliga avgifter tillgängliga.
5

tillbaka till ditt fordon. Din registreringsskylt måste vara ren, torr och lagom varm för dig att säkra den förnyade klistermärke på den. Detta kommer att säkerställa att dekalen inte spricker eller glider av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147619.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.