Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

22456 MIL Installation

är inte bara bilbarnstolar som krävs av den federala regeringen, liksom alla 50 stater, de är viktigt att hålla ditt unga barn säkert i ett fordon. Alpha Omega Elite bilbarnstol från Safety 1st (modellnummer 22456 MIL) ger utmärkt skydd utan avkall på stil eller bekvämlighet. Det är viktigt att förstå att köpa rätt bilbarnstol är bara halva striden --- korrekt installation är nödvändig för att säkerställa en säker resa för ditt barn. Alpha Omega Elite bilbarnstol är utrustad med montering av utrustning för att anpassa sig till varje interiör, så oavsett vad märke och modell, kan Alpha Omega Elite helt skydda ditt barn. Instruktioner
1

Bestäm rätt placering bilbarnstol för ditt barn. Om ditt barn är mellan 5 och 35 pounds, installera stolen vänd mot baksidan och använda stolens fem-punktsbälte. Om ditt barn är över ett år gammal, väger mer än 22 pounds och är 34 inches eller längre, installera sätet framåt och använda stolens fem-punktsbälte. Om ditt barn är över ett år gammal, väger mer än 40 pounds och är 43 inches eller längre, installera sätet framåt, och använda bilens knä och bälten axel.
2

Lokalisera punkter av fastsättning i bilen. Även om varje bil är annorlunda, de flesta bilar har samma grundläggande konfiguration. Anchor parentes ligger oftast högst upp på sätet, under bakrutan. Spärr ankare är vanligtvis placerade på baksidan av sätet, vid jämnt fördelade intervall ovanför säkerhetsbälten. Alla bilar är utrustade med spännen passagerarstolen som även bör användas som fästpunkter för din bilbarnstol.
3

Identifiera delar bilbarnstolar på baksidan av bilsätet. Den övre förankringen tjuder är belägen på toppen av sätet och består av ett bälte och krok eller karbinhake. Spärren remmar är placerade vid sidorna av sätet --- på vissa Alpha Omega Elites är spärren bälten belägen mellan dynan och skalet. Lokalisera låsbygel i mitten av baksidan av bilsätet. Den låsningen ligger precis ovanför uppdelningsplatta. Följ monterings instruktionerna för att slutföra installationen
4

. Alpha Omega Elite levereras frankerat med monteringsanvisningar, visar rätt arrangemang och fäste för komponenterna. Monteringen schematiska ligger på baksidan av sätet på plasten bar precis nedanför uppdelningsplatta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147617.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.