Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Tarp en Load Tillbaka till Front med överlapp

En påhängsvagn tarp är avsedd att skydda den last som släpet bär från regn och andra yttre faktorer. En tarp hjälper också till att förhindra lasten från att flytta medan släpfordonet är i rörelse. Om tarp inte är anlagd på rätt sätt över lasten kan lasten förskjutas. Mest alla trailer presenningar är gjorda med en överlappning under de tie-off ringar. Överlappningen fungerar som en extra bit presenning som ger extra skydd och det kan stoppas under lasten. Saker du behöver
Tarp
bungee stubin
Utility remmar
Visa fler instruktioner
1

Placera utrullade tarp på själva framsidan av lasten. Placera presenning så det är i den i mitten av lasten.
2

Rulla ut presenning från framsidan av lasten till baksidan av lasten. Promenera till framsidan av tarp och rulla ut bredden på tarp på förarsidan och passagerarsidan av trailern. Addera 3

Inspektera tarp för att se till att det finns en lika stor mängd presenning hängande av båda ändarna på släpvagnen. Om inte, ställning båda sidor av presenning så det finns en lika stor mängd presenning hängande av båda sidor av släpvagnen och en överlappning som är även med de tie-off skenor på varje sida av släpvagnen. De tie-off ringar bör placeras nära skenorna på båda sidor av vagnen. Detta kommer att ge tarp en överlappning mellan lasten och rälsen.
4

Sätt ett gummiband i varje tie-off ring av tarp på båda sidor av tarp. Dra bungee stubin genom rälsen på passagerarsidan av trailern och haka varje bungee rep tillbaka i skenan.
5

Flytta till förarsidan av tarp. Från och med den främre gummiband, sladden ordentligt genom skenan tills framsidan av tarp är tätt över framsidan av lasten. Haka bungee rep tillbaka in i skenan. Flytta till varje förarsidan bungee rep och upprepa samma process. Denna process gör att passagerarsidan bungee stubin att vara tie-off sladdar och förarsidan sladdar bungee att skärpa tarp över lasten.
6

Genom verktyget remmar från förarsidan av trailern över belastningen på passagerarens sida av släpvagnen. Haka varje rem på passagerarsidan järnväg. Haka remmarna förarsidan och dra åt remmen från förarens sida av släpvagnen till slut dra åt tarp och lasten på släpet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147616.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.