Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man ställer in Reflekterande Trianglar

Reflekterande trianglar är utformade för att sättas upp på sidan av vägen för att varna mötande trafik när du har gjort ett oväntat slut på den sida av en motorväg . Din stopp kan vara resultatet av en punktering , en uppdelning eller en personlig nödsituation . Genom att vrida på de fyra - vägs skygglappar på din bil och använda reflekterande trianglar , minskar du kraftigt risken för en mindre händelse förvandlas till en tragedi om en mötande förare inte se dig . Instruktioner
1

bort reflekterande triangeln från dess plasthölje . Triangeln består av tre delar som viks ihop till en enda cylinder .
2

Öppna upp de tre bitar och arrangera dem i form av en triangel . Fäst de två fria ändarna genom att snäppa ihop dem. Förläng stabiliserande ben eller ben som gör att triangeln för att stå upprätt .
3

promenad väg i den riktning varifrån trafiken kommer . Ställ en triangel i fördelningen körfält så att den reflekterande sidan är vänd mötande trafik . Placera inte triangeln i körfältet . Ställ en triangel minst 250 meter bakom bilen så bilisterna kommer att ha tid att se den och bromsa . För extra säkerhet , som många fler trianglar mellan den första och din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147612.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.