Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Inaktivera en I-PASS

I-PASS är förbetalda transponder används för Illinois vägtullar. Med en I-PASS på vindrutan, kan du gå förbi betalstationerna till förmån för att köra rakt igenom den förbetalda vägtull körfält, vilket drastiskt förkortar restiden. Om du bestämmer dig inte längre kräver användning av din I-PASS, kan du inaktivera ditt konto och få full återbetalning av eventuellt kvarvarande saldo genom att kontakta I-PASS företaget. Saker du behöver
I-PASS transponder
Aluminiumfolie
Packbox
Förpackningstejpen
Visa fler instruktioner
1

Wrap din I- PASS transponder i folie och placera den i en låda. Inkludera en kort, koncis skrivelse med begäran att stänga ditt konto. Inkludera din returadress på brevet. Tejpa lådan stängs med packtejp.
2

Gå till posten för att skicka ditt paket. Du måste skicka paketet via certifierade post. Maila paketet till:

I-PASS Distribution Center

Postbox 5225

Lisle, IL 60532
3

Pay avgiften för att skicka ditt paket via certifierade post. Avgiften baseras på vikt och storlek på paketet och de extra tjänster som du väljer att köpa. Din återbetalning anländer inom 45 dagar efter ditt paket tas emot av I-PASS centrum. Om du finansiera ditt I-PASS konto med kontanter eller check, kommer du att få en check för resterande balansen. Om du finansiera ditt konto med ett kredit-eller betalkort, kommer du att få en kredit till kortet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147608.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.