Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur fungerar Hastighet påverka en Traffic Crash?

Enligt en studie som gjorts av National Highway Traffic Safety Administration, år 2002 ungefär en tredjedel av all trafik kraschar inblandade fortkörning med minst en av förarna i kraschen. Kör för fort för lokala förhållanden såsom regniga eller snöiga vägar, men kallas inte "fortkörning", var en faktor också. Hur Hastighet Påverkar en Trafik Crash
Sakta ner, hålla avstånd.

Fortkörning eller kör för fort för förhållanden gör det svårare för föraren att komma till ett stopp eller att bromsa. Det tar helt enkelt längre tid och gör det mer troligt att föraren inte kommer att kunna undvika en frontalkrock eller en bak-ender. Det gör det också svårare att undvika hinder i vägen såsom vilda djur eller cyklister. Fortkörning är ibland kopplad till distraktion, alkoholkonsumtion eller ilska, ibland kallad "road rage". Kombinationen av dessa faktorer ökar i hög grad risken för en allvarlig krasch. Naturligtvis är inte alla speeders kör bilar. Motorcyklister är dubbelt så stor risk att vara inblandade i en hastighet-relaterad olycka som SUV eller lastbilsförare. Addera Vem är säkrare förare?

Kvinnliga förare är mindre benägna att vara delaktiga i allt snabbare dödsolyckor än är män, bland alla åldersgrupper. Äldre personer är mindre benägna att vara inblandade i hastighet dödsfall. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, var omkring 41 procent av osäkra (berusad) förare som är inblandade i dödsolyckor fortkörning.
Tid på dagen och platsen för de flesta Speed-olyckor

flesta speed-relaterade dödsfall i trafiken sker på lördag, med söndag och fredag ​​kommer i nästa. De flesta av dessa krascher sker mellan 6 PM fredag ​​och 05:59 på måndag morgon. Det finns mer fortkörning förare i kväll timmar än under dagtid timmar. Landsbygdens vägar står för en betydande del av dödsolyckorna. Den västerländska stater har ett större antal totala hastigheten dödsfall än de östra staterna. År 2002 hade New Jersey det lägsta antalet dödade och South Carolina den högsta.
Bottom Line
Hastighetsbegränsning tecken framträdande postat.

överskrider hastighetsgränsen har reella konsekvenser vilket framgår av forskning. Fortkörning eller kör för fort för de villkor som kostar $ 40400000000 under 2000, vilket motsvarar cirka 20 procent av den totala ekonomiska kostnaden för trafikolyckor i USA.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147606.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.