Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man lämna in ett klagomål om en drivrutin

Körning är något som de flesta människor gör på en regelbunden basis. När du är en passagerare i ett fordon eller om du är på väg med andra förare, vill du veta att du är säker från slarvig och ojämn körning av andra. Tyvärr kan du inte styra hur andra människor kör. Vad du kan styra är möjligheten att lämna in ett klagomål mot en förare inte öva säker körning. Om du bevittna vårdslös körning som en passagerare eller som en förbipasserande, bör du rapportera det omedelbart. Instruktioner
1

göra en anmälan om en lastbilschaufför genom att ringa Federal Motor Administration Carrier Safety (FMCSA) på 888-368-7238. Ge FMCSA med förarens identifikationsnummer och läge - identifikationsnummer är vanligtvis placerade på baksidan av lastbilen eller på förarsidan. Om du är osäker på var du hittar ID-nummer, kan du använda numret registreringsskylten istället.
2

Skaffa namn och hytt antal din taxichaufför om du tror att du har anledning att lämna in ett klagomål om hans beteende eller körning. Ring hytten företaget och ge namn och nummer på föraren, som är noterade på hans meriter på fönstret partitionen i fordonet. Addera 3

Ring din limousine företag att lämna in ett klagomål om din limo föraren. Uppge namn och datum och plats för din tjänst, liksom ditt klagomål.
4

Skriv ner några klagomål du har mot en trafiklärare vid en trafikskola eller DMV och lämna din skriftliga klagomål Driver Instructional Services Division av din statens Department of Transportation. Ange namnet på instruktören, placeringen av dina klasser, datum för händelsen och dina kontaktuppgifter.
5

Rapportera en dålig civil chaufför till polisen omedelbart. Om du märker ett fordon att köra oregelbundet, skruvat in och ut i trafiken, köra för fort, inte lyda lagen eller fara själv och alla andra på vägen på något sätt, ring 911 omedelbart. Berätta 911 operatören allt du kan om vårdslös förare, inklusive märke och modell på fordonet, färgen på fordonet, taggen nummer och din plats. Du behöver veta vägen på vilken vårdslös förare reser, den riktning föraren färdas och din ungefärliga position (med en mil markör eller viktig milstolpe).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147603.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.