Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kalifornien Lagar för höga balkar

Headlight höga balkar är användbara när du kör sent på natten på vägar utan tillräckligt belysning. De ger oss möjlighet att se långt framåt på vägen och erkänna eventuella hinder som kan orsaka olyckor. De får oss att känna sig trygga på vägen, och hjälper oss att navigera rätt och ansvarsfullt. Höga balkar måste vara väl använt, följa regler. Mötande Next-Lane Traffic
Oncoming måste median-separerad trafik ska komma när du använder höga balkar.

Höga balkar är mer än användbara på en mörk väg, speciellt på natten i områden där det kan finnas djur, som rådjur, eller potentiella kurvor på vägen. Men om det finns mötande trafik i motsatt körfält, är det absolut nödvändigt att stänga av höga balkar 500 meter bort från bilen, så att förhindra orsakar den andra föraren att känna sig bländad och distraherad av balkarna. Lamporna kan slås på efter att du passerar föraren, och det finns ingen mötande trafik.
Dagtid höga balkar
Höga balkar kan orsaka suddig mörkerseende för mötande trafik.

De flesta människor är under illusionen att höga balkar endast används av förare på vägen under natten. Även om detta kan vara delvis sant, kan höga balkar också användas under dagen. Ännu värre är hur störande de kan vara särskilt på soliga ljusa dagar. Det är helt onödigt att använda höga balkar under dagen, när det är klart. Helst är det lämpligt att stänga av dem, såvida det är ganska mörkt eller regnar. På senare tid har det blivit populärt bland mc-förare att hålla sina strålar på under dagen. Detta är en mycket farlig praxis som kan orsaka distraktion för förare.
Oncoming Median-separerad trafik


Om du kör på en väg som delas av en median, så att det finns två sidor av vägen, har din höga balkar inte stängas av, om mötande passerande trafik är 500 meter bort från dig medan passerar.
Slutsats

lyder alltid hög-beam regler som fastställts av olika stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147598.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.