Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

När behöver jag byta från babyskydd bil till bältesstolar?

Som förälder är du naturligtvis oroade ditt barns säkerhet, och hålla henne säker i bilen är en hög prioritet. Moderna bilbarnstolar ställa säkerhet för barn i alla åldrar, från sin första resa rätt upp genom grundskolan utflykter. Emellertid kan ny information och till synes ständigt föränderliga regelverk gör det svårt att veta när du ska flytta ditt barn ur en bilbarnstol och in i en booster. Storlek Räknar

American Academy of Pediatrics rekommenderar att du fortsätter att skydda ditt barn med en framåtvänd bilbarnstol så länge som möjligt, i allmänhet, tills hon når ungefär fyra år gammal. Men när det gäller att göra flytten, är ditt barns längd eller vikt, snarare än ålder, den avgörande faktorn. Varje bilbarnstolen är utformad med höj-och viktgränser för passagerare. Det är dags för en bältesstol när barnet når någon av dessa gränser, men hon är säkrare i bilbarnstol tills dess.
Storlek och viktgränser

Inte alla bilbarnstolar har samma gränser för längd och vikt. Vissa framåtriktade säten är utformade för barn endast upp till £ 40, medan andra ger säkerhet för barn upp till 80 pounds. Din bilbarnstol borde ha sina gränser märks tydligt rätt på sätet, och ingår i stolens bruksanvisningen. När du märker att ditt barns axlar är ovanför sele slots eller hennes öron är även med toppen av sätet, är hon för lång för sin nuvarande plats.
Förordningarna

lagar angående användningen av bilbarnstolar och boosters varierar från staten. Vid tidpunkten för offentliggörandet, District of Columbia och alla stater, utom Arizona, Florida och South Dakota, kräver bältesstolar för barn som är för stora för framåtvända bilbarnstolar. Hitta gällande regler för ditt tillstånd om dess ordförandes Highway Safety Administration hemsida eller statens webbplats. Addera Booster Seat Använd

bilens säkerhetsbälte är utformade för att passa vuxna. Medan en fyra-eller fem-åriga barn kan vara för stor för en bilbarnstol, hon är för liten för att använda bilens säkerhetsbälte säkert. En bälteskudde gör henne att sitta tillräckligt högt så att knä och skuldra bälten passar ordentligt och bekvämt. Använd alltid ditt barns bältesstol i bilens baksäte, och alltid placera knä och bälten axel korrekt. Midjebältet behöver passa tätt över den övre änden av låren, medan axelbältet korsar mitten av bröstet. Ditt barn kommer att behöva en bälteskudde tills hon är 4 fot, 9 tum, eller 57 inches tall, troligen någon gång mellan 8 och 12 år gamla.
Hög rygg eller Backless

Bältesstolar finns i två stilar, och varje är ett säkert val. Den höga ryggen stil fungerar bra i en bil som har låga ryggstöd eller saknar nackstöd i baksätet. Många high-back boosters kommer med en sele för mindre barn som kan tas bort när ditt barn växer. Backless boosters erbjuder fördelarna med mindre kostnader och större lätthet att byta säte från en bil till en annan. Båda stilarna är konstruerade för användning med både axeln och bälten knä.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147593.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.