Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skillnader i Male & Female körning

Statistik har visat manliga och kvinnliga förare driva fordon på olika sätt. Säkerhet och olycksfrekvensen vid båda könen har beaktats att hitta konsistenser mellan män och kvinnor. Där de flesta fall gäller, kvinnor tenderar att vara mer försiktiga på vägen, medan män är mer aggressiva av naturen. Säkerhet

Alkohol nivåer, bältesanvändning och aggressiva vanor körning är alla faktorer för säkerheten på vägarna. Män är betydligt mer benägna att kliva in i en bil och köra med halter alkohol i blodet över gränsen. Kvinnor är mer benägna att spänna och justera bilbältet när man reser in i ett fordon. När aggression är berörda, har tester visat män är mer benägna att göra förhastade beslut, därmed riskera säkerheten för sig själva och andra på vägen. Den ständigt
Distraktion

ökande tillgängligheten av teknik med mobiltelefoner, surfplattor och mp3-spelare ökar sannolikheten för en kollision eller citat grund distraktioner. När det gäller handhållna distraktioner, kvinnliga förare är mer benägna att ses hålla en mobiltelefon eller iPod. En studie på ABC News fann att manliga förare fil mer försäkringsersättning på grund av distraktioner på sommaren än på vintern. Anledningen till denna ökning, tester har visat, är att kvinnor bär mindre kläder på sommaren och vara mer attraktiv för manliga ögat.
Kollisioner

Även män är oftare bakom ratten på ett fordon, är kvinnor inblandade i ett större antal mindre kollisioner än män. Sedan registerhållning började, har manliga förare varit inblandade i högre dödstal än kvinnor. Allvarliga olyckor och antalet dödade är högre med manliga förare. År 2006 var antalet manliga förare som dödats i kollisioner mer än dubbelt så stor som kvinnliga dödsfall i samma år.
Citat

Statistik visar att män är 50 procent mer sannolikt att få polisens citeringar än kvinnor. Detta kan innefatta överskrider hastighetsgränsen och andra kränkningar trafik. Män är också mer benägna att begå första brott vid en tidigare ålder. Håll dig till trafikreglerna under de flesta förhållanden är en konsekvens bland kvinnor, däremot, har det visat sig att män är mer säkra på sina köregenskaper och risker underskattar anslutna trafikförseelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147589.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.