Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Specifikationer för Solartech Radar varvtalsvakten

Den Solartech radar Varvtalsvakten kallas Silent Advisor. Som en bärbar radar hastighet monitor, det lägger till en släpvagn placerad på sidan av vägen för att klocka hastigheter förarna närmar enheten. En skylten med hastighetsgränsen för den utsedda vägen fäster vid digital hastighetsmätare, vilket gör att förarna att erkänna och anpassa sin hastighet därefter. Som primära mål Silent Advisor, förarna blir medvetna om sina hastigheter och myndigheter får användbara data om körvanor på vissa vägar. Radar Detection och Messaging

radardetektering Enheten har en synlighet intervallet ungefär en mil med en LED-display tillräckligt stor för att vara synlig för föraren inom en kvarts mil. Radarn inom enheten upptäcker hastigheter från 5 till 200 mph och konverterar till KPH för användning i länder som använder det metriska systemet. Monitorn upptäcker rörliga fordon cirka 1500 meter från släpet. När radarn upptäcker en viss hastighet, kommer ett förprogrammerat meddelande visas för föraren att läsa. The Silent Advisor har också möjlighet att visa ett standard meddelande eller tom skärm när hastigheten tröskeln inte har uppnåtts.
Ström

Solartech monitorn är utrustad med sol paneler och en batteribackup. Solfångarna ger en 50-watts uteffekt och de fyra tunga DC-batterier ger ström för ytterligare 300 amperetimmar.
Inspelningshastigheter

The Silent Advisor radar detektor sammanställer och lagrar automatiskt körhastigheten data på ett USB-minne var 15 minuter. Den data formateras för att enkelt konvertera till någon typ av kalkylprogram.


Display Monitor och specifikation Trailer Aluminium hastighet bildskärm mäter 36 inches bred och 29 inches hög . Dess LED-display lyser upp den 18-tums nummer i en bärnstensfärgad färg för enkel visning. Solartech erbjuder två modeller av Silent Advisor portabla enheter. RST-1000 är en mindre enhet med måtten 56 inches i bredd och 129 inches i höjd, medan den större RST-2000 mäter 75 inches bred och 139 inches tall med bildskärm och hastighetsskyltar gräns helt rest. Båda enheterna väger ca £ 1160.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147585.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.