Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad gör färgerna betyder för Trailer Lights?

Trailer ljusa färger har samma betydelse som lamporna på fordonet bogsering släpvagnen. Trailer lampor ger andra förare med information om vagnens storlek och riktning, och ange om släpvagnen och bilen bromsar eller stoppar. Ett grundläggande system för markör, broms-och signallampor krävs enligt lag i varje stat och provins i Nordamerika. Rött ljus

En släpvagn måste ha minst två röda lampor placerade på vardera sidan av den bakre delen av släpvagnen. Röda trailer lampor signalerar släpets färdriktning genom att blinka när bilens blinkers aktiveras. Röda trailer lampor även underrätta förare bakom släpvagnen när den bromsning, båda bakre röda trailer lampor tänds när bromsarna är engagerade
orange lampor

Orange trailer lampor. kallas positionsljus, och är avsedda att ge en visuell indikation på storleken på trailern. Använd minst en apelsin markör ljus i varje hörn av släpvagnen. Orange positionsljus tänds i en solid färg.
Vita lampor

Vita lampor indikerar att en släpvagn drivs bakåt. De är oftast installeras inuti eller bredvid bakbromsen och signalljus. Backljus behövs inte på släp, men är ett klokt tillägg till anmäla fotgängare och andra fordon som släpvagnen backar upp.
Trailer tråd färger

Trailer ledningar färgkodade för att indikera vad de levererar el till. Den vita kabeln är den universella grunden för alla av släpets elektriska apparater. Den gröna och gula ledningen är för signallampor. Den bruna ledningen ger ström för positionsljus. Den blå ledningen ansluts till släpfordonets elektriska bromsar. Den röda tråden ger laddningseffekt för en släpvagn batteri. Den lila ledningen ger ström till backljusen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147580.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.