Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur få min Ford Focus för att bättre hantera i Snow

Körning i snö och is kan vara extremt farligt. Det är viktigt att du är ordentligt förberedd innan du ger ut i dåligt väder och att du har sett ditt fordon är så säker som den kan vara. Om förhållandena är särskilt dålig, ska du resa endast om resan är nödvändig. Om du måste köra, det finns ett antal steg du kan vidta för att se till att din Ford Focus hanterar så bra som möjligt. Instruktioner
1

Köp en god kvalitet dubbade vinterdäck att ha passat till din Ford Focus. Du hittar dessa på nätet från företag som Däck-Lätt eller Tire Rack, eller kontakta din lokala garage för att ordna ett passande. Vinterdäck är utrustade med extra djupa spår, och en del har dubbar för att hjälpa dragkraft på packad snö och is.
2

Fit slirskydd över dina dubbade vinterdäck för att underlätta greppet. Om de villkor som du kör i är särskilt farliga, kan dessa hjälpa dig att stanna på vägen. Du kan köpa snökedjor på nätet från företag som Tire Obligatoriska Kedjor och slirskydd återförsäljare. Din lokala garage kanske kan hjälpa dig källa och montera slirskydd om du bor i ett område som upplever regelbundna snöiga förhållanden. Addera 3

Byt till ett par rena torra skor innan du ställer av. Damp, kommer snötäckta stövlar halka på pedalerna i bilen hindrar din kontroll över fordonet.
4

Kör sakta och försiktigt när du reser i snöigt eller isigt väglag. Din bil är mer benägna att sladda ju snabbare du går. Avsätt mer tid för din resa om det behövs och inte frestas att göra upp tid om du är försenad med de isiga förhållanden.
5

Ansök dina bromsar försiktigt. Att slå sönder hårda kan resultera i bilen sladd.
6

Trampa ner kopplingen och vrid ratten i riktning mot sladda Om bilen får sladd på en isfläck. När fordonet rätar, styra längs vägen. Motstå frestelsen att bromsa. Om du gör det kan dina hjul låsa orsakar dig att sladda ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147567.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.