Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en MVR Rapport i Illinois

I Illinois, ett fattigt motorfordon rekord (MVR) kan påverka dina möjligheter till sysselsättning. Göra dåliga val när du kör signaler till andra som du inte kan göra bra val i andra hög stress eller hög risk situationer. Om du är intresserad av ett jobb som kräver körning, kan du finna det svårt att få hyras om du har en dålig MVR. Din färdregistreringen avgör också din försäkring priser. Kontrollera din Illinois MVR regelbundet. Det kräver en liten avgift, men om du hittar fel, få dem korrigerade kan rädda dig från framtida anställning eller problem försäkringar. Saker du behöver
färdregistreringen Sammanfattning Request Form
Printer Review Legal Kontrollera identifiering
eller kontanter
frankerat kuvert
Visa fler instruktioner
1 < p> Gå till din lokala Illinois statssekreterare kontor för att få ditt MVR personligen. Efter att ha fyllt i ett formulär och visar din identitet, du betalar en avgift för att få en kopia av din drivande post. Om du inte är i närheten av en lokal statssekreterare kontor, kan du ansöka om en kopia av din färdregistreringen per post.
2

att ansöka per post, gå till Illinois statssekreterare hemsida och öppna den "Driving Record Abstract Request Form." Addera 3

Skriv din information direkt i fälten i formuläret, och sedan skriva ut den ifyllda blanketten. Om du vill kan du skriva ut den tomma blanketten och fyll i uppgifterna för hand.
4

Mail formen, med en check för den begärda avgiften, till den adress som anges på blanketten. I ungefär 10 dagar, bör din MVR anländer i din brevlåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147564.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.