Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Saker som gör dig Underkänd ditt körkort

Passing din förarens test är en övergångsrit för många unga vuxna. Eftersom kör säkerhetsnormerna varierar från stat till stat, är det inte ovanligt att vissa stater att skryta hög felfrekvens. Enligt 2010 GMAC Försäkring ranking leder Kansas med de bästa förarna medan New York-borna är listade som det värsta bakom ratten. Dålig syn

En vanlig orsak till varför människor misslyckas deras förarprov är dålig syn. Att ha god syn är absolut nödvändigt att säker körning och är nödvändig för snabba reaktioner och iakttagelser när på vägen. Underlåtenhet att märka eller se trafikljus, stopp och andra fordon kommer att resultera i en automatisk misslyckas. Du bör kunna se vägmärken minst 60 meters avstånd.
Fortkörning

gå över hastighetsgränsen under förarens test kommer att resultera i en omedelbar diskvalificering. Du måste hålla ett öga på hastighetsmätaren och ser ut för utstationerade hastighetsskyltar. I dåligt väder, bör du tränar säkerhet och försiktighet över vad som publiceras. Till exempel, om väglaget är isigt, bör du sakta ner, även om den utsände gränsen är 65 mph.
Underlåtenhet att utföra manövrar

Under varje körprov, kommer du vara tvungen att utföra specifika manövrar såsom en trepunkts tur gör ett nödstopp och, i vissa stater, fickparkering. Underlåtenhet att framgångsrikt genomföra dessa grundläggande körkunskaper kommer att resultera i diskvalificering. Förutom att utföra dessa uppgifter, måste du vara uppmärksam på riskerna längs vägarna, till exempel små barn eller vägspärrar. En instruktör kommer att förvänta dig att ge till någon konstruktion vägspärrar eller fotgängare, och du ska bara fortsätta med din manöver när det är säkert att göra så.
Nära Crash

Alla olyckor eller kollisionsrisk kommer att resultera i en omedelbar misslyckande. Om du inte ge vika för mötande trafik eller inte följer trafikskyltar eller lagar, kommer du att betraktas som en fara på vägen. Även glömma att använda din blinker för att signalera en vändning kan leda till en olycka (och en automatisk fel), så det är viktigt att följa alla grundläggande trafik regel. En olycka indikerar till DMV testare att du fortfarande inte förstår säkerhetsföreskrifterna trafikreglerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147554.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.