Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder Ratchet Pärmar

En spärr bindemedel säkrar olika typer av last till en släpvagn. En spärr bindemedlet består av ett spärrskaft och två krokar spänning. Syftet med att använda en spärrfunktion bindemedel är att skärpa en kedja över toppen av lasten. När bindemedlet låses på plats, kommer det att hålla spänningen i kedjan tätt nog för att säkra den övre delen av lasten. Spänningen av kedjan hindrar lasten från att förflyttas och från att falla av vagnen. Använd en spärrfunktion bindemedel ordentligt för att förhindra skador på kroppen. Saker du behöver
Ratchet bindemedel
Chain
Visa fler instruktioner
1

se till att ingen står runt vagnen. Kasta kedjan över lasten så att en ände av kedjan är på ena sidan av släpvagnen och den andra änden av kedjan är på motsatt sida av släpvagnen.
2

Hook en av de kedjor på sidan av vagnen genom att linda kedjan runt en ordentlig kedja punkt. Säkra kroken av kedjan runt kedja sig eller runt fästpunkt. Detta kommer att säkra en ände av kedjan till en sida av släpvagnen. Addera 3

Flytta till den andra sidan av släpvagnen och dra alla av slack ur kedjan över toppen av lasten. Dra kedjan genom rätt fästpunkt och krok kedjan tillbaka in i sig själv.
4

Hook övre kroken i kedjan bindemedlet till en länk på huvudsidan tie-down kedjan cirka en till två meter bort från golvet av släpfordonet. Detta kommer att placera kedjan bindemedlet om axelhöjd på sidan av vagnen. Kontrollera att ratchet bindemedlet handtaget sitter på utsidan av bindemedlet och i det övre läget.
5

Hook den nedre kroken av kedjan bindemedlet till en länk i den nedre delen av den kedja som innehåller slack. Dra tillbaka på bindemedlet handtaget med händerna för att dra kedjan runt lasten. Om bindemedlet handtag drar lätt, haka upp kedjan och flytta den längre upp i kedjan. Om bindemedlet handtaget är svårt att flytta eller det kommer inte att flytta, haka upp bindemedlet kroken och placera den lite lägre på kedjan.
6

Fortsätt att justera placeringen av den övre bindemedlet krok den huvudsakliga tie-down-kedja tills all slack är ur kedjan och kedjan är spänd. När kedjan är mycket snäv, dra bindemedlet ned handtaget och låsa bindemedlet handtaget på plats. Vira överflödig kedja runt handtaget av bindemedlet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147552.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.