Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Rapportera faror på vägen

Vägen faror kan vara farligt för förarna om de inte anmäls. Dessa risker inkluderar potten hål, stora sprickor i vägen, skräp i vägen, ruttnande träd hänger över vägen och allt annat som äventyrar körförhållanden. Statliga och lokala myndigheter är ansvariga för upprätthållande av vägarna. Det är en bra idé att rapportera faror på vägen till rätt organ för att skydda andra förare. Saker du behöver
Notebook
Pen
Kamera
Mobiltelefon
Visa fler instruktioner
1

Dra fordonet av vägen till en säker plats. Skriv ner vilken typ av fara på vägen med en penna och ett anteckningsblock. Om vägen faran är skador på själva vägen, skriv ner den beräknade längden och bredden av skadan och om skadan är överdriven eller inte.
2

Inspektera den allmänna platsen i fara på vägen. Skriv ner några milemarkörer, till gatuskyltar, adresser eller landmärken ger rätt byråerna en exakt beskrivning av var vägen faran ligger. Ta bilder av fara på vägen om det behövs för att tillhandahålla ytterligare dokumentation.
3 hem

Drive och kontakta länets handledare styrelse. Titta i din lokala telefonkatalogen eller gå online för att hitta rätt kontaktuppgifter.
4

Rapportera vägen fara för länet handledare kontor. Ge den information du skrev ner. Handledaren kontor kommer att låta dig veta om det är en länsväg eller en statlig väg. Om vägen är en statlig väg, kontakta staten Department of Transportation.
5

Ring Department of Transportation kontor i ditt område och rapporterar samma information fara på vägen som du rapporterade till länet handledare kontoret. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147548.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.