Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man berättar vad en Passing Zone är

Körning kräver en uppmärksamhet på detaljer och en förtrogenhet med och förståelse för de lagar som styr förare i ett land och stat. En rad olika åtgärder är inblandade när man kör med handlingen att passera. Förbi involverar dra runt sidan av ett annat fordon, accelererar förbi och sedan säkert dra tillbaka framför. Vägmarkering fungera som reglering och indikerar när det är säkert att passera. Instruktioner
1

Bekanta dig med motorvägen märkning färgerna. Leta efter vita linjer längs kanten av vägen för att indikera resor körfält. Erkänn de gula linjerna i mitten som en filuppdelaren för trafiken rör sig i motsatta riktningar. Vita linjer mellan två körfält avgränsa trafiken rör sig i samma riktning.
2

Identifiera en heldragen linje i ditt körfält av resor som en indikation på att passerar inte är tillåtet.
3

Inse en streckad linje i ditt körfält som en indikation på att passera är tillåtet, med försiktighet.
4

Leta efter skyltar längs vägkanten med information om bortgång. Följ reglerande eller varningssignaler som begränsar går utöver markeringarna på vägen.
5

Identifiera potentiella passerar zoner under körning. Leta efter långa, raka vägsträckor med klar sikt och inga backar att skymma mötande trafik.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147542.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.