Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Passera DMV synundersökning

För att få ditt körkort du måste ta en synundersökning för att du har god syn. Om det fastställs att du behöver korrigerande linser till enheten, kommer kravet att finnas på din licens. Din DMV plats kommer att avgöra vilken typ av ögatest är tillgänglig. Att ha tydliga och friska syn med eller utan korrigerande linser ökar förarens säkerhet eftersom du kan se rätt tecken, signaler och eventuella hinder på vägen. Saker du behöver
korrigerande linser (glasögon eller kontaktlinser) om nödvändigt
Visa fler instruktioner
1

Undvik kisande ögonen när man läser breven synundersökning. Vindögd ögonen vinterdäck ut dem och gör det svårare att se bokstäverna. Håll ögonen avslappnad. Om DMV agenter ser du kisa dina ögon, kan de anta att du har dålig syn eller din nuvarande recept är inte stark nog, i vilket fall de kan fördröja ditt körkort eller förnyelse.
2

bära korrigerande linser till DMV för din synundersökning. Ta inte synundersökning Om du glömmer att ta din korrigerande linser. Om du gör det kommer du inte att se bokstäverna klart och du kommer inte att få din licens. Vissa DMV representanter kommer inte ens ge dig en licens om du erkänner att du bär glasögon, men inte föra dem.
3

Har ögondroppar händig och se till att du är väl utvilad innan rubrik till DMV för synundersökning. Ögondroppar kommer att rensa skräp och damm som kan vara i dina ögon, så att du kan se bokstäverna klart under testet. Kliande, torra ögon gör det svårare att se.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147539.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.