Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säker körning Checklista

Enligt Centers for Disease Control and Prevention, motorfordon kraschar är den främsta dödsorsaken bland 5-34 demografiska i USA Förutom den känslomässiga vägtull, de ekonomiska konsekvenserna av kraschen dödsfall och skador bland förare och deras passagerare var 70 miljarder 2005. Olyckor kan minimeras genom att följa säker körning checklistor. Lyda lagen


Det är en plikt och ansvar varje förare att köra inom hastighetsgränserna och följ alla trafiksignaler och skyltar. Följ säkerhetsföreskrifterna genom att lyda regler som inte omkörning en stoppad skolbuss, vilket gav till förare som har rätt till väg, och även signalerar dina avsikter innan du försöker att passera eller köra något fordon. Det är mot lagen att köra under påverkan av alkohol och spänn fast säkerhetsbältet.
Driving Förberedelser Tips

Ställ in speglarna innan du börjar din bil, även om du är bara gå på en kort resa. Placera din plats och nackskydd för att minska whiplashskador i händelse av en plötslig abrupt tillämpning av avbrottet. Säkra lösa föremål i bilen som kan orsaka störningar, såsom läskburkar eller bagage. Kontrollera din bränslenivån för att säkerställa att du har tillräckligt med bränsle för din resa. Addera ditt drev säkert och defensivt

aldrig bakluckan och alltid ge bilen framför du åtminstone tre sekunder av utrymme, för att möjliggöra tillräckligt med tid för dig att reagera och bromsa i en nödsituation. Delta inte i road rage eftersom det är olagligt och kan leda till anklagelser om vårdslös körning. Var medveten om din omgivning och hålla sig vaken till potthål, människor, djur, cyklister och skräp. På natten, dim dina strålkastare för dem framför dig.
Bad Weather Försiktighetsåtgärder

Ta dåligt väder försiktighetsåtgärder som att använda vindrutetorkare, avfrostnings och strålkastare för att förbättra sikten . Använd solglasögon när det finns en hel del bländning från solen eller från snö. Alltid rensa snön från taket, huven och fönster innan körning och se upp för isiga fläckar, pölar och plötsliga fickor av dimma. Sänk hastigheten när det snöar och öka avståndet mellan din bil och bilen framför dig. Gör inte onödiga plötsliga stopp, skarpa svängar eller startar och se till att du utför regelbundet underhåll på förfallodagen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147525.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.