Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur säkert till Access semitrailers

Påhängsvagnar är konstruerade för att bära och dra alla typer av innehåll och produkter. En påhängsvagn är utrustad med två swing-out dörrar på baksidan av släpet. De swing-out dörrar är tillverkade för att öppna och stänga tryggt och tillåta åtkomst till släpet. Varje dörr har en låsstång som säkrar stängs dörrarna och hindrar dörrarna från att öppnas när vagnen är i rörelse. När svängbara dörrar öppnas helt, de tillåter säker och enkel tillgång till släpets Saker du behöver
Stoppklossar
Mobilt trappsteg
Visa fler instruktioner
1

Park släpvagnen på ett plant underlag och skjut stoppklossar i framför och bakom båda bakhjulen. Denna process kommer att öka säkerheten och förhindra semitrailer från att rulla. På baksidan av trailern
2

Flytta och ta bort eventuella lås från de bilagor låsstång. När låsen har tagits bort, vända den pivotala lås spännen att låsen var knutna till. Ta tag i handtaget på varje låsstång och vrid båda låsstängerna helt till höger för att låsa varje dörr.
3

Dra utåt på varje dörr för att öppna dörrarna. Använd låsstängerna att greppa och dra varje dörr utåt vid behov.
4

Dra varje dörr helt på sidan av vagnen. Säkra dörrar till sidan av släpvagnen antingen med den åtföljs kedja på baksidan av transporten eller med ett rep. Denna process kommer att hålla dörrarna öppna.
5

Skjut mobila trappor steg till bakkanten på släpvagnen. Passa toppen av trappor stegen med den bakre golvplatta av släpfordonet. Lås hjulen på åtgärder för att hindra trappan från att rulla.
6

Gå upp för trappan och in i släpet. Omvänd samma process som beskrivs ovan för att avlägsna trappor steg och stänga dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147522.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.