Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man förbereder för Driving Theory Test

Även om du kan känna det skriftliga provet är den enkla delen i processen att få ditt körkort, många människor misslyckas testet på första försöket. Förberedelser inför och passerar den drivande teoriprov är nödvändiga innan din faktiska körkortsprov. Stater kräver ett passerande poäng i det skriftliga provet för att se till att förarna känner till trafikreglerna, vägmärken, korrekta procedurer körning och andra trafikreglerna. Så förbereder sig väl för ditt kommande körning teoriprov. Saker du behöver
statens DMV förarhandbok
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala avdelning av motorfordon (DMV) och plocka upp en förarhandbok. Dessutom kan du besöka din statens DMV hemsida för att ladda ner en online-förarens manual till datorn, om sådant finns.
2

granskning och studera de drivande lagar, vägmärken, hastighetsgränser, parkering och passerar innehöll regler i förarens instruktionsbok. Schemalägg tid, helst två gånger om dagen, för att studera och memorera denna information. Fråga dina föräldrar eller någon med många års erfarenhet som förare om information som du inte förstår från din manual. Addera 3

Ta omdöme frågor eller frågesporter i slutet av varje kapitel eller vid slutet av din manual, om tillgängligt. Dessa övningar kommer att berätta för dig hur bra du har memorerat några av de viktiga uppgifter.
4

Besök din statens DMV hemsida på nätet och göra övningsprov för tentamen. Eftersom den här delen av webbplatsen innehåller en del av de verkliga frågorna hittar du i själva körningen teoriprov, kommer det att hjälpa dig att bli bekant med test-format och bedöma din verkliga kunskaper i detta skede av din beredning.
5

Granska informationen från de frågor du fick fel i din frågesporter och online övningsprov. Ta så många övningsprov som behövs tills du får en hög poäng i din frågesporter och tester praxis. Granska informationen i manualen regelbundet fram tills den dagen du tar din verkliga provet.
6

Boka tid med din lokala DMV kontor för det skriftliga provet.
7

Gör testet och noggrant läsa varje fråga för att se till att du förstår det. Troligtvis kommer du att få ett flervalsfrågor eller matchande prov. Om du inte kommer ihåg svaret på en fråga, eliminera de alternativ du är säker på är felaktiga och plocka det mest logiska valet från de återstående alternativen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147518.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.