Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man identifierar betydelsen av varje vägmärke & Symbol

Vägskyltar lämna i väg information och varningar till förare . Dessa tecken använder symboler , former och färger för att förmedla budskap om hastighetsbegränsningar , Arbetsmiljö Bygg och farliga vägförhållanden , bland annat . Förare är skyldig att känna till många av dessa tecken när de tar det skriftliga provet för sina körkortstillstånd . Det är mycket viktigt för varje förare att kunna känna igen betydelsen av vägmärken . Det finns flera metoder genom vilka du kan lära dig att identifiera deras innebörd . Instruktioner
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon ( DMV ) kontoret . De kommer att förse dig med att läsa material som identifierar vägmärken och deras betydelse .
2

Anmäl dig för en förare utbildning kurs . Dessa sätts upp av skolor och privata organisationer . Kontakta din lokala DMV för att hitta en kurs nära dig .
3

Besök US Department of Transportation Federal Highway Administration länken i avsnittet Resurser . De har en uttömmande förteckning över vägbanan tecken . Se dessa i din webbläsare , eller följ länkarna för att ladda ner och skriva ut en PDF- version av ditt eget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147517.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.