Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur till låsa upp en Hyundai

Hyundai tillverkar många typer av fordon, från små kompakta bilar till medelstora sport utility fordon. En säkerhet och stöldskydd inslag i alla Hyundai-modeller är möjligheten att låsa dörrarna. Låsa dörrarna inte bara avskräcker brottslingar, men det bidrar också till att förhindra att dörrarna öppnas av misstag under körning. Hyundai fordonets dörrar kan låsas både från insidan och utsidan av fordonet, med hjälp av en nyckel, avlägsna eller låset kontroller inifrån fordonet. Saker du behöver
Bilnyckel
Fordon fjärr
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilens nyckeln i nyckeln spåret på förardörren. Vrid nyckeln mot bakre delen av fordonet (medurs) för att låsa upp dörren. Eller, tryck på "Lås upp"-knappen på bilens fjärrsändaren medan stående i närheten av fordonet för att låsa upp förarsidans dörr.
2

att låsa upp resten av bilens dörrar, förvara nyckeln i förarens dörr nyckel kortplats och vrid den medurs igen inom fyra sekunder för att låsa upp förardörren. Eller, tryck på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen sändaren igen inom fyra sekunder för att låsa upp förardörren.
3

Inne i bilen, kan du låsa upp någon särskild dörr genom att flytta låset knapp, placerad ovanför varje dörrhandtag. När dörren är olåst, är ett orange streck syns på låsknappen.
4 p Det är också möjligt att låsa upp alla bilens dörrar genom att trycka på den nedre delen av makten "Door Lock" knappen , som ligger på både förare och passagerare armstöd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147516.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.