Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man korrigera misstag på en California Driving Record

Ibland felaktig information såsom ett rörligt kränkning eller trafik övertygelse oavsiktligt läggs på färdregistreringen av en förare. I Kalifornien, är en bilist med ett sådant misstag på deras rekord lämna in en korrigering formulär till staten DMV, 6 tillsammans med någon dokumentation som visar att informationen i handlingarna lades av misstag. Korrigering av register tar vanligtvis någonstans från en månad till två, men kan ibland vara längre, beroende på omständigheterna. Saker du behöver
Kopior av alla dokument som rör din färdregistreringen error (er) från DMV formen DL 207 (för trafikförseelse fel) katalog DMV formen DL 208 (för trafikolyckor fel) katalog
Visa fler instruktioner
1

Samla alla dokument som du har i din ägo som rör din färdregistreringen fel, eftersom du måste lämna kopior till Kalifornien DMV när du skickar en korrektion formulär . Om din post innehåller en felaktig trafikförseelse, kräver DMV certifierade domstol papper som säger att det inte fanns någon fällande dom, för trafikolyckor, en olycka rapport från brottsbekämpande organ som svarade på scen eller ett brev från den byrå frikänna dig om felet krävs .
2

Ladda från Kalifornien DMV hemsida formuläret som du behöver. Att korrigera misstag på din trafikförseelse rekord, måste du hämta DMV formen DL 207. Att korrigera misstag på din trafikolycka rekord, måste du ladda ner blankett DL 208.
3

Skriv ut och läs lämplig DMV korrigering formuläret, fyll sedan ut den helt. Använd en penna med mörkt bläck för att fylla i formuläret och inte en penna eller ljust färgat bläck, eftersom de kan blekna eller förändras på ett enklare sätt än mörkt bläck. Sedan fäster till DMV former av kopior av den dokumentation som bevisar att du inte dömdes.
4

Ta formuläret och din annan dokumentation till din lokala California DMV fältkontor och lämna den till en kontorist vara bearbetas. Skicka inte in pappersarbetet per post. Vänta sedan att höra tillbaka från DMV om eventuella korrigeringar i din körning post. Ett svar kommer oftast via mail någonstans från 30 till 60 dagar från det att korrigeringen formuläret lämnades in.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147515.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.