Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man testar för en kommersiell CDL i Californien

Om du bor i Kalifornien och vill köra ett nyttofordon, måste du klarat en rad skriftliga och prestandatester med Department of Motor Vehicles (DMV). Dessa tester syftar bevisa att du kan arbeta säkert stora lastbilar eller bussar i Kalifornien och, i förekommande fall, mellanstatliga vägar. Vet alla steg och undersökningar du behöver ta för att bättre förbereda och förbättra dina chanser att få din kommersiella körkort (CDL). Saker du behöver
Personbevis eller andra juridiska ID-handling
socialförsäkringskort
avgifter testa
Visa fler instruktioner
1

Gå till din närmaste avdelning för motorfordon kontor och fylla i formuläret DL 44C så att du kan ta det alkohol-och drogtest följa instruktionerna i DMV examinator. Ta med ditt Social Security-kort och personbevis eller annat juridiskt dokument med samma namn som den i din ansökan för kommersiell körkort.
2

Boka tid med en lokal klinik i din stad som utför arbetsrelaterade fysiska prov. Den medicinska examinator kommer att utföra en fysisk undersökning, testa din hörsel, och utför en vision för att bevisa att du har 10/40 vision och du är inte färgblind.
3

Mail den medicinska rapporten från läkaren till Department of Motor Vehicles, Commercial Problem Drivers Förfrågan Unit, MS G204, PO Box 942.890, Sacramento, CA 94.290 till 0001.
4

Gå online och besöka dmv.ca.gov eller ring 1-800-777-0133 för att boka tid för din kunskapstest helst DMV kontor i ditt område.
5

Betala erforderliga tester avgifter och börja med att ta kunskapen testet för den specifika typen av CDL du är intresserad. Du kommer att få ett skriftligt prov på de nuvarande lagar som gäller för den specifika CDL du vill få.
6

Gå online och besöka dmv.ca.gov eller ring 1-800-777-0133 för att boka tid för din bruksprov, vilket inkluderar en pre-trip besiktning av ett fordon och ett körprov.
7

Ta ditt fordon för att utföra testet vid angivet datum till DMV anläggningen tilldelats för din undersökning. Fordonet ska vara av samma typ din CDL gör att du kan köra.
8

Ta före resan inspektion testet, förklara för din examinator vilka komponenter i din bil måste du kontrollera att det är säkert att ta den vägen.
9

Ta kompetenstest. Du måste bevisa att du kan flytta din bil framåt, bakåt och turas i det angivna området för grundläggande fordonskontroll testet. Din examinator kommer att ge dig instruktioner om hur du utför denna del av förarprovet.
10

Ta bilen på vägen för körprovet. Din examinator kommer att testa din förmåga att köra bil på enfiliga och flerfiliga vägar i verkliga trafiksituationer. Dessutom måste du bevisa att du kan ta vänster och höger varv korrekt.
11

Ta några ytterligare tester krävs för de särskilda påskrifter som du behöver på din CDL certifikat. Dessa kan inkludera påskrifter för drift luftbromsar eller fordon kombination eller för transport av farligt gods.
12

Vänta 60 dagar för att få din CDL certifiering med posten. Under tiden kommer DMV ge dig en tillfällig CDL dokument så att du kan använda det fordon som du vill köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147509.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.