Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bensinstation Säkerhetstips

Bensinstationer kan användas säkert så länge du följer några grundläggande säkerhetsregler. Med amerikaner fylla upp sina gastank miljarder gånger per år, de allra flesta besöken går fria från tillbud och förstå riskerna kan se till att ditt besök går säkert. Rökning och överfylla din bensintank är självklara åtgärder för att undvika, men dolda faror såsom statisk elektricitet avges av mobiltelefoner eller dina kläder kan också utlösa en explosion. Rökning

Det viktigaste att inte göra när du fyller upp din bil med bensin är att röka. De gnistor från din cigarett kombinerat med gas ångor kan orsaka en dödlig explosion. Rök inte i närheten av en bensinstation.
Statisk elektricitet

en mindre synlig risk är statisk elektricitet, vilket är den främsta anledningen till att användningen av mobiltelefoner är förbjudet på bensinstationer. En statisk elektricitet gnista avges från telefonen kan utlösa en explosion av gas ångor. Får inte in eller ut ur bilen vid tankning. Friktionen mellan dina kläder och tyg på dina bilsäten kan orsaka statisk elektricitet. Om du måste komma in i bilen, Rör vid något metallföremål inuti bilen för att avleda statisk elektricitet. Motorer kvar kör också kan alstra gnistor, så alltid förvandla din bil motorn innan du fyller upp.
Att vara medveten om vuxna och barn som inte i Bilar Till Salu

Vuxna och barn som flyttar till och från en bil och stationsbyggnaden är en annan risk, så tänk när du kör in och ut från macken att människor kunde visas bakifrån pumpar och bilar. Vissa bensinstationer har skötare. Kör inte för nära dem och aldrig avbryta dem när de fyller en bil eftersom det kan distrahera dem från deras jobb. Addera Stepping över munstycket Hose

Undvik att kliva över munstycket slangen när du fyller upp. Du kan snubbla på slangen och dra ut den ur bilen, vilket orsakar gasen att spruta överallt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147508.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.