Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur matarspärrelementet Straps

En spännbandet är en skärpning enhet som ökar spänningen varje gång knäppningar åtdragna. Spärren använder en växel-låsmekanism för att hålla den på plats efter varje tur. Ratchet remmar används ofta för att säkra last under transport och för att förhindra att last från att förskjutas. När det huvudsakliga bandet är ansluten till en ände av lastbäraren, är den andra änden träs genom remmen. Spännbandet stramar då remmen över lasten. Saker du behöver
Ratchet
Strap
Visa fler instruktioner
1

Anslut ena änden av bandet på ena sidan av lastbäraren. Kasta rem över toppen av lasten.
2

Leta frigöringsspaken nedanför spärrskaft. Dra tillbaka och upp frigöringsspaken med fingrarna. Detta kommer att öppna den främre foder vägen för bandet.
3

Mata änden av remmen genom öppningen av vinden-up spolen nedanför frigöringsspaken. Avvecklingen spolen är den runda stift att bandet kommer vinden runt.
4

Dra i änden av remmen genom spolen öppningen tills ca 12 inches av bandet hänger ut den bakre änden av spolen. Skjut änden av remmen över toppen av spolen.
5

Håll den främre änden av remmen ordentligt med ena handen och börja dra åt spärren med den andra handen för att sträcka från bältet . Flytta spärrskaft upp och ner för att dra åt remmen runt spolen. Fortsätt att hålla framsidan av remmen ordentligt medan främja spärren. Varje gång du slår upp spärrskaft, hörs ett klickande ljud, som orsakas av SPÄRRVERK glida över varandra.
6

Fortsätt att hålla frigöringsspaken uppåt medan ratcheting remmen över belastningen . När bandet är ordentligt säkrade, släpp spaken. Tänderna på undersidan av frigöringsspaken kommer att förhindra remmen från att glida ut av spolen öppning. Om spärrhaken har en låsspaken på sidan av spärrhjulet, sänk låsspaken över ett av kugghjulen. Detta kommer att förhindra kugghjulen från svarvning och lossa slack i remmen.
7

att lossa remmen, dra upp den i handtaget och ta bort spänningen från bältet genom att dra ut bandet från framsidan av ratchet. Om spärren har en frigöringsspaken, låsa spaken och sedan dra ut på bandet från framsidan av spärrfunktion. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147498.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.