Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur vill kolla körförhållanden

Vid dåligt väder hits, är en viktig sak att göra kolla väglaget innan du ger dig ut på en resa. Utan att veta hur gatorna påverkas, kan du köra in i farliga förhållanden eller stängda vägar. Det är möjligt att kontrollera villkoren innan du lämnar hemmet eller längs din resa, så du kan alltid vara uppdaterad om det bästa sättet att gå. Instruktioner
1

Kontrollera de lokala nyheterna. TV-stationer och andra medier få up-to-the-minute nyheter på vägarna och kan vidarebefordra uppgifterna till dig omedelbart. De med barer rullning nyheter kommer sannolikt att ge ständiga uppdateringar om situationen.
2

Slå på radion. Liksom TV-stationer, radiostationer få information om vägar som det händer. Radio scheman är mer flexibla än de på tv-program, så att de kan meddela nya väg nedläggningar omedelbart.
3

Gå online och besöka Department of Transportation webbplats. DOT, särskilt under vintern, har ett värdefullt och effektivt uppdaterade avsnittet om vägförhållanden i hela USA.
4

Telefon 511. Denna gratistjänst ger uppdateringar på vägar i ditt område och är tillgänglig var du kan få en telefon signal.
5

Prata med människor i området. Om du besöker en vän eller gå till ett kontor, telefon någonstans i närheten av din destination, eftersom de kan veta om vägförhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147497.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.