Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att hålla ditt ansikte sköld från Imma

ansiktsskärm hjälmar är en viktig säkerhetsåtgärd när du kör en cykel, eller kör en bil i hög evenemang Performance Track. En olycklig bieffekt av en ansiktsskärm är tendensen för plastskydd av dimma i svalt väder på grund av temperaturskillnaden inuti och utanför hjälmen. Du har några anti-dimma alternativ för dig att bekämpa detta problem, allt från anti-dimma skär att spraya-på beläggningar. Saker du behöver
Anti-fog spray eller skum
Anti-fog visir insats
Visa fler instruktioner
1

Applicera anti-dimma beläggning på ditt ansikte sköld . Det finns generellt tre typer av anti-fog produkter: vax, vätska och skum. Även om de specifika instruktionerna varierar beroende på tillverkare, allmänhet du använda en liten mängd av anti-fog till ditt visir, sedan torka bort det. Dessa produkter är oftast effektivt i upp till 24 timmar, vilket kräver daglig re-applikation. Du kan köpa anti-fog produkter på motorcykel eller bildelar butiker.
2

Drill i ditt visir och installera ett anti-fog visir insats. Anti-fog skär är plast eller polymer masker som är installerade över ditt ansikte sköld. De finns i kompletta satser med en borr och borrmall, och erbjuds av flera företag såsom Pinlock. Plasten absorberar fukt och förhindrar ansiktsskydd från imma. Även om det kan vara nervpåfrestande att borra in ditt ansikte sköld, är en extra bonus av denna typ av anti-fog åtgärd som kräver inget underhåll och det finns ingen daglig ny ansökan krävs.
3

Spricka ansiktsskärmen öppna något, och se till att din hjälm ventiler (om sådan finns) är öppna i vent läge. Fog utvecklas på grund av temperaturskillnader. Något öppna ditt ansikte sköld medan ridning gör att luft utifrån att ange din hjälm, vilket minskar eller eliminerar imma. Om du öppnar din hjälm ventiler, kommer detta också förbättra luftflödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147495.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.