Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Teen Driving Safety Tips

Teen kör säkerhetstips täcka en massa olika scenarier. En tonåring som uppmärksammar dessa tips nytta av erfarenheterna från dem som redan har varit på väg under en tid. Ingen egentligen någonsin räknar med att ha svårigheter vid körning. Men att tillämpa dessa tips hjälpa att se till att du inte kommer. Grundläggande Vehicle tips

säkra fordon hjälper till att hålla sina passagerare säkert. Hålla fordonet i gott körning skick. Håll däcken ordentligt pumpade, hålla vätskor på rätt nivå och alltid ersätta vindrutetorkare när de inte håller vindrutan klar. Belysning är också avgörande för säker körning, och du bör alltid vara säker på att de är i gott skick.
Regler och lagar
Tonåringar

ofta tur att de ha körning klasser i skolan för att lära dem körning lagar för staten att de lever i. Dessa lagar har ett syfte, och följa trafikreglerna är en stor del av vistas tryggt.

Undvik rattfylleri , hålla sig inom hastighetsgränserna, bära din bilbälte och allmänt vara en artig chaufför. Vissa stater har särskilda lagar om tonåringar, så se till att du känner till lagarna i ditt tillstånd.
Common Sense

Teen körtips även sunt förnuft råd som "inte köra på en tom tank." Detta hjälper till att hålla dig från att bli strandsatta och vänster i en potentiellt farlig situation. Tillsammans med detta, få fasta riktningar innan du lämnar, om du är osäker på hur du får till din destination. Vara medveten om väderförhållanden, och kör inte om förhållandena kan vara farliga.
Stick till körning när man kör

distraktioner är orsaken till många olyckor involverar tonåringar. Mobiltelefoner är inte att användas under körning, oavsett om det är ett telefonsamtal, en text eller av någon annan anledning.
P Det är också lika viktigt att inte ta tid att anpassa en radio eller iPod medan på vägen och för att hålla volymen tillräckligt låg för att höra vad som händer. Äta under körning är också en säkerhetsrisk.
P Om du måste ta itu med en distraktion, dra av vägen för att göra det.
Övriga tips
< p> Vissa teen körning säkerhetstips täcker mindre kända aspekter. Till exempel, passagerare av små build är säkrare i baksätet än i en passagerarplats med krockkudde. Så tonåringar är säkrare att låta de små bygga rida i baksätet, som en krockkudde ökar sina chanser att skada om det skulle ske en olycka.

Dessutom har de mer tonåriga passagerarna en tonåring föraren i ett fordon , är det mer sannolikt en olycka. Således, ju färre teen passagerarna bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147492.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.