Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Olika Hitch betyg på Reese Hitches

Det finns många komponenter till en komplett trailer bogsering systemet inklusive skumt, bollen montera, skumt bollen och släpet koppel. Vikt klassificeringar när dragning av släpvagnar bör strikt. Försök aldrig dra mer vikt än den minsta vikt-rated komponent i ditt kompletta bogsering systemet inklusive bogsera fordonets motor och bromssystem. Reese är mottagare missöden är var rankade efter den vikt de kan dra. Klass I

En klass I hitch är den minsta typen dragkrok tillgänglig från Reese. Denna stötfångare-pull Hitch är vanligtvis installerad på bilar och är lämplig för dragande litet verktyg släp eller för att fästa cykelställ till. Denna skumt kan hantera maximalt tunga vikt på 200 kg. och har en maximal dragkapacitet på 2000 kg. Addera Klass II

klass II Reese mottagare skumt kan dra upp till 3500 kg. med en tunga vikt på 300 £. En klass II skumt är också en stötfångare-pull stil dragkrok och är vanligt förekommande på bilar och små sport utility fordon.
Klass III /IV

Class III och IV missöden klassificeras tillsammans, men delas mellan vikt-bärande och vikt-fördelning missöden. Dessa missöden är vanligt förekommande på lastbilar och större sport utility fordon. En klass III /IV viktbärande hitch har en vikt rating på mellan 7500 och 8000 £., Beroende på modell, och en maximal tunga vikt på mellan 750 och 800 £. Klass III och IV missöden är stötfångare-pull stil. Den klass IV vikt-fördelning Hitch har en rating på 12.000 pund. och en maximal tunga vikt av 1.200 pund.
klass V

klass V missöden delas mellan vikt-bärande och vikt-fördelning modeller. Vikten-bärande klass V Ultra Frame hitch har en vikt rating på upp till 15.000 £., Och en tunga rating på 1500 £. Klassen V Ultra Frame vikt-fördelning Hitch har en kapacitet på upp till 16,000 kg. och en £ 1600 tunga vikt. Också en klass V-skumt, har Reese Titan en vikt rating på upp till 18.000 pund. för både stil missöden, men vikten-bärande dragkrok har en tunga vikt på 2000 kg., och tyngden-distributionen Hitch har en tunga vikt på 2500 kg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147484.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.