Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Öppna ytor för att lära sig att köra

Lära sig att köra en bil kan vara irriterande. Trygga körning kommer med erfarenhet, och det innebär att öva i olika körsituationer. Välj öppna ytor, t.ex. avlägsna områden av parkeringsplatser, landsvägar och mindre befolkade underavdelningar som ger dig extra tid och utrymme du behöver för att hitta din komfortzon och bli en duktig förare. Lära sig grunderna
en sällan använda parkeringsplatsen är bäst för att öva.

Tillbaka områden parkeringsplatser är bland de bästa ställena att lära sig att köra, speciellt industriella partier deserterade på helgerna. Du har massor av utrymme, lite trafik, och kan börja långsamt.

Med tändningen påslagen och bilen i parken, växla transmissionen i enhet och sakta lätta på bromspedalen och låter bilen gå framåt. Öva dig genom gas och sedan sakta ner och bromsa. Sedan öva att vrida ratten i båda riktningarna, med dina blinkers och säkerhetskopiera med bilen i omvänd, med dina speglar. Försök parkering från alla vinklar, även fickparkering.
Körning med hastighetsgränsen
låg trafik landsvägar ger massor av utrymme för eleven.

På lågtrafikerade landsvägar, arbeta på din körskicklighet under resa på hastighetsgräns. Öka hastigheten får saker att hända mycket snabbare, så du behöver justera reaktionstider.

Håll ett avslappnat grepp om ratten och titta genom vindrutan på en plats cirka 100 meter framåt. Lägg märke till att du kan se ratten med det perifera seendet nedan. Sätt mitten av ratten i mitten av banan, och bilen kommer också att vara dödpunkt i körfältet. Om du ser var du vill att bilen ska gå i vändningarna, kommer din kropp noll automatiskt in på denna plats. Den 100-tumstock hjälper också förutse kommande problem och ger dig tid för att undvika det.

Accelerera till hastighetsbegränsningen att vänja sig cruising.
Övningsköra i Trafik
Grunderna i körning i trafik är bäst lärt sig i lågmäld trafiksituationer.

Välj en låg-trafik underavdelningar eller icke-rusningstrafik för att öva vänster och höger varv, filbyten, och stop-and-go-trafik som kännetecknar de flesta stad eller stadskörning.
p Detta är där den licensierade förare medföljer du är mest värdefulla. Be henne att coacha dig på att lämna korrekta resande utrymmet mellan bilar, bromssträckor, när man ska börja signalering svängar, och förutse faror framöver.
Tips och varningar
Kör inte i snön tills du åstadkommit.

Varje ny förare bör följa en checklista innan du ställer ut så det blir en andra natur. Justera förarsätet för att enkelt nå pedalerna och andra kontroller och ha en klar bild ut genom vindrutan.

Spänn fast säkerhetsbältet på varje resa.

Stäng av radion för att minska störningar.

Säkra lösa föremål i kupén för att förhindra skador i händelse av en krasch. Sätt tyngre föremål i bagageutrymmet eller säkra dem med säkerhetsbälten.

Justera back-och sidospeglar att ge tydlig sikt bakåt och åt sidan och ta bort blinda fläckar.

Förvara aldrig föremål på bakrutan däck eller främre instrumentpanelen, eftersom de kan vara farliga projektiler.

Låsa din dörrar så att du inte kommer att kastas ur bilen vid en krock.

Ta din tid och don 't behandlar körning som ett eldprov. Om du är nervös över att köra på natten, försök inte det förrän du är säker. Försök inte vinterkörning förrän du åstadkommit, och sedan öva på en parkeringsplats först.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147479.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.