Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du använder din lastbil för att dra Freight

Hauling gods med en lastbil är vanligt, men tyvärr kan du inte bara kasta en massa grejer på baksidan av en lastbil och köra iväg, lös last kan falla ut, så det måste ordentligt först. Följ säkerhetsföreskrifterna och säkra lasten på lastbilen innan du försöker att dra last. När du ansluter en släpvagn till en dragkrok, hjälper det att ha någon hjälpa dig. Saker du behöver
last Truckbädd NET Review bungee stubin
Dragkrok kit Sida 2 bil domkrafter
Borr med borrkronor
Skiftnyckel
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner Truck Bed
1

Arrangera lasten så att vikten är jämnt fördelad i flaket. Alltid Lasta så nära lastbilshytt som möjligt.
2

Leta kryphål på väggarna i flaket närmast lastbilshytt.
3

Sätt kroken på ena änden av en bungee rep i en av kryphål.
4

Sträck bungee rep över lasten och dra åt.
5

Sätt i kroken på den bungee rep in i lucka på den motsatta sidan av flaket. Kontrollera att bungee rep är spänd och håller lasten mot lastbilshytt. Om lasten är stor, bifoga en andra gummiband.
Installerar en dragkrok
6

Jack upp bakänden av lastbilen så att du kan få plats under.

7

Lay under lastbilen. Ta installationsinstruktionerna med dig. Konsultera installationsmanualen under installationen. De flesta dragkrokar har liknande konstruktion, men monteringsanvisning kan variera. Avlägsna eventuella reservdäck eller glidplattor från under lastbilen. Granska installationsinstruktionerna för att hjälpa dig hitta de bulthålen på undersidan av trucken används under installationen.
8

Borra ett hål i flaket på rätt plats med rätt borr eller stanspress . Center hålet mellan de två däcken.
9

Få ut från under lastbilen och in släpp bulten i hålet.
10

Lay under lastbilen. Ta skumt ramen och eventuella nödvändiga verktyg (skruvmejsel, skiftnyckel) med dig. Håll upp hitch ram på undersidan av lastbilen och passa in monteringshålen med hålen placerade på trucken. Sätt lämpliga bultar och dra åt med en skiftnyckel. Vissa dragkrokar kräver att du borrar monteringshål i flaket. Konsultera instruktionsboken för modellens specifika monteringsanvisning.
11

Få ut från under bilen och sätta bollen i bollen mount. Några bollar fäster bollen fästet genom att skruva dem på plats, medan andra kräver att du dra åt en mutter på den gängade änden av bollen. Om kulan fäster bollen fästet med en mutter, dra åt muttern på plats med en skiftnyckel. Konsultera installationsmanualen för boll monteringsanvisning. Addera Med en dragkrok
12

Har någon stå vid last fordonet, vilket kan vara en släpvagn eller resa varukorg.

13

Tillbaka upp trucken så att bollen fästet uppradade med bogsera fästet på släpvagnen. Ha någon jack upp släpet
14

så bogsera fästet sitter högre än bollen fästet på trucken.
15

Tillbaka upp trucken långsamt tills bollen mount är direkt under vagnens bogsera mount. Har den person som står med släpet berätta när du ligger rätt. Stanna lastbilen och lägg den i parken när två monterar är i linje med bollen mount.
16

Sänk trailern, och se till att bogsera mount glider ovanpå bollen mount. Du bör känna bogsera montera klämman på bollen fästet när den är ordentligt fastskruvad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147476.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.