Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Felsökning av en 1990 Pontiac Grand Prix

Basen Coupe modell av 1990 Pontiac Grand Prix hade en 3,1-liters sexcylindrig turbomotor. Andra standardfunktioner ingår sportstolar, dimljus, farthållare, servostyrning, elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, makt ytterbackspeglar, luftkonditionering och 16-tums aluminiumfälgar. Grand Prix presenterade talrika delar och system, vilket gör det svårt att felsöka. Ett sätt att felsöka är att matcha informationen tillverkaren minns med problem du har. Instruktioner
1

Kontrollera bränslefiltret för att se om det läcker bensin under motorn. Vissa byte bränslefilter för Grand Prix inkluderar O-ring anslutningar som inte tätar ordentligt på bränsleledningen. En otillräcklig tätning vid anslutningen kan läckage. Läckande bränsle som kommer i kontakt med en tändkälla kan orsaka brand. Byt ut din bränslefilter med en som har rätt tätning.
2

Undersök bromsljusomkopplaren av din Grand Prix om bromsljusen är inte lysande när bromspedalen trycks ner, men broms glödlampor inte slitna. Mer än 476.000 Grand Prix bilar tillverkades med felaktiga switchar stopplykta. En felaktig switch också kan orsaka farthållaren automatiskt kopplas in när bromspedalen släpps. Inoperabel bromsljus och möjligheten att farthållaren att börja arbeta utan förarens kommando markant ökar risken för en olycka. Kontakta din lokala Pontiac återförsäljare och be att få bromsljusomkopplaren ersätts.
3

Inspektera axeln hällor Guide på främre säkerhetsbältena för din Grand Prix när de är lösa och inte håller dig till din plats ordentligt. Säkerhetsbältena får inte följa med motorfordon normer för fordonssäkerhet som utfärdats av US Department of Transportation. De främre bältesstyraren öglefäste fästelement kan dra igenom dörren monterad förankringsplattan och misslyckas med att hålla dig på din plats i händelse av en olycka. Styröglan fästmuttrarna bör ersättas, och en ny guide lock bör installeras för att lösa detta problem. Kontakta din lokala Pontiac återförsäljare för att få den här reparationen göras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147474.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.