Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man återställer Emergency Breakaway Trailer System Brake Aktivering

Emergency utbrytningen bromsarna är kopplade till en släpvagn är elektriskt bromssystem. En plastkolv, införd i utbrytningen omkopplaren på dragkroken, är knuten till dragfordonet med en stållina. I händelse av att släpfordonet är skilt från fordonet, kommer en kolv dra ur växeln, som sedan aktiverar släpvagnens bromsar via batteri. När kolven har dragits ut, kommer övergången behöva återställas. Instruktioner
1

Bestäm vad som orsakat den akuta utbrytningen bromsarna aktiveras om släpvagnen och dragfordonet var i rörelse vid den tidpunkten. Om Hitch misslyckats, har det repareras innan återställning av utbrytningen systemet eller bogsering släpet igen.
2

loss kolven och stål sladden från dragfordonet om den fortfarande är ansluten. Om sladden eller kolven lidit någon skada när proppen drogs, byt ut den innan du återställer omkopplaren. Anslut plastkolv tillbaka till utbrytningen strömbrytaren på släpet. Om släpets bromsar var engagerade i en nödsituation med utbrytningen switch eller för mer än ett par minuter under ett test, ladda utbrytningen batteriet helt.
3

Kontrollera bogsera fordonets bromsar controller bruksanvisning för speciella försiktighetsåtgärder med avseende på vagnens utbrytning systemet. Vissa broms styrenheter dåligt och kräver ersättning om utbrytningen systemet testades eller engagerade medan släpvagnen var inkopplad i bogsera bilens elsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147473.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.