Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Wire en Breakaway Switch med ett batteri

Breakaway bromssystem krävs i de flesta jurisdiktioner på släpvagnar med en totalvikt på över 3000 pounds. Dessa säkerhets-bromsar är utformade för att stoppa en rörlig släpvagn i händelse av att den blir splittrade från dragfordonet. Den utbrytningen brytaren är placerad på trailern och en kabel används för att ansluta switchen till dragfordonet. Om fordonet och släpvagnen dras isär, kommer kabeln rycka ut utbrytningen switchens kolven och aktiverar släpvagnens bromsar med batterier. En utbrytning kit kommer att innehålla switch, kabel och batteri box. Instruktioner
1

Montera en utbrytning batteri batterilåda på trailern där den är lättillgänglig för laddning. I vissa fall kan detta vara i trailers inre utrymmet, såsom främre sadelkammaren av en hästtransport. På svanhals trailers det kan finnas innanför ramen på undersidan av svanhalsen.
2

Montera utbrytningen switch med en enda skruv eller bult på sidan av skumt ramen nära kopplingsmekanismen. Strömbrytaren skall monteras framåt tillräckligt på ramen för att tillåta att ansluta till dragfordonet med tillräckligt slack tillgänglig så att den inte dras ut när de utför svängar. Montera brytaren så att kolven är vänt mot dragfordonet.
3

Splice en av de två ledningarna från utbrytningen switch tillsammans med vagnens elektrisk broms matningstråd, vilket är typiskt blått. Trådarna som kommer från utbrytningen omkopplaren är identiska och endera kan användas.
4

Splice switchens andra kabeln till den blå kabeln från batteriet rutan. Om du använder en fristående 12-volts batteri inte är specifika för en utbrytning kit, fäster tråden från utbrytningen omkopplaren direkt till batteriets pluspol.
5

Ta vita jordkabeln som kommer från batteriet box och antingen bifoga det till släpet ramen med en skruv eller skarva in den i trailerns jordkabel. Om du använder en fristående 12-volts batteri inte är specifika för en utbrytning kit, kör en jordkabel från batteriets minuspol till släpets jordkabeln.
6

Kontrollera att utbrytningen batteriet är fulladdat innan du drar vagnen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147467.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.