Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du ansluter Säkerhet Kedjor till en Vulcan Wheel Lyft

Bogserbilar utrustade med Vulcan hjul hissar använder en fyrgradig tie -down säkerhetssystem . De första två fästpunkterna består av remmar som ansluter till fordonet och bogsering apparater , t.ex. skopa , käken eller ribban som går över toppen av däcket . De andra två punkter är de två säkerhetskedjorna som är lindade runt hjulet av fordonet och sedan fäst vid den bogserande anordningen. Säkerhet kedjor har krokar på ändarna av dem som används för att fästa kedjorna vid dragkroken hook - up punkt . Instruktioner
1

Ta den fria änden av säkerhetskedjan från kedjan - lagring caddie placerad på baksidan av bärgningsbil . Dra ut kedjan tills den är fullt utdragen .
2

Dra kedjan mot fordonet som ska bogseras . Loop kedjan runt hjulet galler eller ribban när framhjulet i den dragna bilen vilar mot bogsera ram .
3

Fäst fjädern hakar på slutet av säkerhetskedjorna till ram hook - up . In undersidan av kedjan in i dess karbinhake ände på det ställe på kedjan där den börjar slinga upp och runt hjulet rutnät. Dra kedjan spänd att kroken skärpa mot kedjan och fäst den på plats . Återgå överskottet kedjan tillbaka in i lagringen caddy tills loppet av kedjan är jäms med botten av krängningshämmaren i släptåg ram .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147456.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.