Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Varför inte dra en 5: e hjul med en kort säng Pickup

Bogsering av ett femte hjul släpvagn med en kort - säng pickup kan vara problematiskt på grund av bristen på utrymme mellan förarhytten och släpet i snäva svängar , vilket kan resultera i hytten och släpet stöta . En speciell hitch är ofta nödvändig för denna typ av applikation bogsering . Identifiering

En femte hjul vagnen är en populär fritids fordon som bogseras med en koppling installerad i sängen av en pickup . Kopplingen består av en kopplingstapp på framsidan av släpvagnen och en hästskoformad kopplingsanordning , även känd som en vändskiva , på baksidan av lastbilen .
Problem
< br >

i de flesta fall är en svängskivan - hitch vridpunkt placerad vid bakaxeln. En typisk vändskivans släpvagn är ca 8 fot bred , och en typisk kort - bädd pickup truck är ungefär 40 inches från axeln till hytten . Under en sväng , när släpvagnen svänga åt sidan , är ungefär hälften av dess bredd placerad framför pivot punkt , vilket innebär att trailern ofta kommer att stöta in i hytten .
överväganden

Vissa tillverkare ger manuellt justerade missöden där föraren måste byta mellan vändpositionen ( vilket ger större spelrum ) och en bogsering. Andra företag erbjuder missöden som automatiskt justerar vid svängar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147455.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.