Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Klocka din bil

Alla bilar som körs på vägarna har någon typ av hastighetsmätare att klocka den hastighet som fordonet färdas. Det första patentet för hastighetsmätare lämnades in 1916, vid en tid då datorer, än mindre mobila bärbara datorer och mobiltelefoner, där ej tillgänglig. Hastighetsmätare visas i instrumentpanelen i bilar, i vanlig syn på den viktigaste personen i bilen - föraren. Men med modern teknik, någon kan klocka hastigheten på en bil, utan att behöva sitta vid ratten. Instruktioner
1

Installera en hastighetsmätare applikation på din mobiltelefon eller smartphone. Dessa program är i allmänhet tillgängliga via din cell leverantör App Store eller en tredje part butik. Användare laddar ner programmet över cellen nätverket till mobiltelefonen, och installationen är automatisk. När du har installerat programmet och börja köra bilen, om programmet klockan och visar hastigheten på din bil. Som ett exempel, är den hastighet Watcher Pro appen tillgänglig för Android-telefoner. Det visar en animerad hastighetsmätare på skärmen på din mobiltelefon.
2

Använd en GPS-enhet till klockan bilens hastighet. De flesta GPS-enheter vila i en dockningsstation i bilar, men bärbara GPS-enheter finns också. Generellt GPS-teknik använder satelliter för att beräkna positionen. Samma teknik kan även beräkna en bils hastighet. Garmin har en GPS-produkt kallas eTrex Summit. Det är en bärbar enhet och kommer att visa hastigheten i miles per timme på skärmen.
3

Anslut en sensor till din bärbara dator och använda navigationsprogrammet mäta bilens hastighet. Dessa sensorer är oftast GPS-teknik, som liknar fristående GPS handhållna och dockade enheter. Computer GPS-sensorer ansluts normalt via USB-porten. Vissa datortillverkare har börjat bygga GPS-sensorer direkt i ramen på den bärbara datorn. Du behöver också en GPS-program för att arbeta med din GPS-hårdvaran. Microsoft erbjuder Microsoft Streets och Trips mjukvara som kommer att visa din bils hastighet på skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147445.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.