Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Rapportera Semi Issues Truck Säkerhet

Under 2009 var semi lastbilar inblandade i mer än 3.000 dödsolyckor. Ungefär tre fjärdedelar av de kraschar involverade annan rörelse motorfordon. Trots US Department of Transportation som begränsar dagliga och veckovisa drive-tider för långväga lastbilschaufförer och kräver loggar dokumenterar dagliga timmar och körsträcka, många lastbilschaufförer betalas av milen och arbeta nära de högsta tillåtna villkor. De långa dagarna och hårda krav köra och leverera produkter kan störa en lastbilschaufför förmåga att säker användning av fordonet. Rapportering semi frågor lastbilens säkerhetssystem kan hjälpa till att minska antalet dödsolyckor med yrkesförare. Instruktioner
1

Håll en penna och anteckningsblock i en lättillgänglig yta på din bil. Många lastbilar är märkta med säkerhet rapporterar bildekaler som visar ett avgiftsfritt telefonnummer att ringa och ett fordon identifierare att ge. Att ha god tillgång till skrivmaterial kan du spela in den informationen och ringa när du är på en säker plats för att göra det.
2

Skriv ner någon identifierande information från en lastbil som drivs osäkert. Spela flottan-specifikt telefonnummer och fordon identifierare, om sådana finns, registreringsskylten staten och nummer, samt eventuella särskilda kännetecken eller logotyper. Ta del av platsen, mil markör och tid då händelsen inträffade.
3

Dra över på närmaste säker plats. Ring kontoret staten patrull för att ha en officer kolla på föraren. Kontakta leverans flottan och informera företaget om beteendet också. Staten patrull kan avgöra om föraren har brutit mot några lagar och eventuellt förhindra en osäker förare orsakar en kollision. Leverans flottor kräver privatbilister att hjälpa till att identifiera och korrigera osäkra operatörer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147439.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.