Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Dra en släpvagn utan Hitch

Mest enkel-och dubbel-kärror är inte självbärande i rörelse och de måste hållas upp av dragfordonet för transport. Använda ett fordon med en installerad lämplig skumt rekommenderas för säkerhet, men är det ibland möjligt att dra en stötfångare-pull stil trailer en kort sträcka utan problem. I dessa fall bör lagligheten av att dra vagnen på allmän väg ska kontrolleras innan du fortsätter. Svanhals och femte hjul släp stil kan inte bogseras utan ett skumt konstruerad för sina unika konfigurationer. Saker du behöver
dragkulan
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens tillverkarens specifikationer för att avgöra om fordonet är godkänt för att dra vikten av både släpvagnen och släpets innehåll. Dra en tyngre släp än vad som rekommenderas kan leda till skador på bilen och osäkra gasa och bromsa förhållanden.
2

Bestäm storleken på bollen som krävs av släpets bollen mount system. Om bogsera fordonets stötfångare kan användas som i lås, kommer det att finnas ett hål i mitten av stötfångaren där bollen kan införas. Använd en låsbricka och korrekt nöt att se bollen inte kan lossna under bogsering.
3

Anslut släpets bollen mount till dragkroken. Fästa släpets säkerhets-kedjor till stötfångaren, eller till dragfordonet s ram under stötfångaren, se till att det nog slack i dem för att möjliggöra för svarvning. Anslut vagnens elektriska ledningar i bilens uttag. Om de inte är kompatibla, kommer trailern inte ha fungerande belysning och bromsar, och bör inte användas på allmän väg. Omvandlare kan köpas som kommer att anpassa olika nätadaptrar konfigurationer till varandra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147433.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.